Kanie Mansion
2 posters
Page 50 of 100 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 75 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da,e foarte drăguță.Ai gusturi bune. și chicotește. De unde o ști? Că am înțeles de la mama ta că tu ai chemat-o să se căsătorească cu mine în locul tău. o întreba calm. Pisica se întoarce în camera stăpânei și se pune la somn, era cam obosită.
Nu voiam să se căsătorească în locul meu, helăău! comentează ea la început mai înţepată. Adică cum să îl piardă ea pe Izaya? Voiam să fie a doua soţie, cea cu care făceai copii.. spune calmându-se. Şi o ştiu de mult. Am copilărit puţin împreună, până când tatăl meu s-a certat cu tatăl ei şi de atunci nu ne-au mai lăsat împreună. În ea am încredere. I-am trimis o scrisoare acum câteva nopţi întrebând-o dacă ar fi de acord cu asta şi ea a spus că da. Apoi mai trebuia doar să o ia cineva...Şi am pus-o pe mama.
Dede- Admin
Iar Izaya rămâne pokerface. De ce nu mi-ai zis de la început așa? Că aș fi de acord. Helăău. Credeam că vrei să fugi de mine.... și oftează.Mai e valabilă oferta? întreabă el mai în glumă, mai în serios.
Ei, na. Ai ratat ocazia. spune umflându-se în pene. Mă mai gândesc, dacă nu putem face de nici o culoare copii.. zice la sfârşit şi îl trage de mână înapoi în cetate, că era noaptea nunţii până la urmă.
Dede- Admin
Iar logica lui Izaya de a o lăsa pe brunetă gravidă era așa: Să termine ce nu a terminat. Mai precis, să o pună capră și să își dea drumul în ea. Dar mai tare, exact ce nu a făcut data trecută. Dar înainte de asta... trebuie să o încălzească bine. Intră cu ea în camera lor și o sărută dominant pe buze. Începând să o dezbrace repede. La încoronare am făcut cum vrei tu, la noaptea nunți facem cum vreau eu. îi spune pe un ton senzual și o mușcă de buză.
Bruneta deja se excită de la cuvintele lui şi îi prinde buzele să le sărute cu poftă, ducându-şi mâinile pe umerii lui.
Dede- Admin
Iar repede o lasă fără haine. Era mai grăbit ca să facă ca în seara aia, să se asemene puțin peisajul. O masează de vagin ca să se ude bine și îi sărută buzele pasional și cu poftă.
Ea săraca nu apucase să îi dea nimic jos, aşa că pune mâna pe sacou şi îl împinge jos. Între timp, acolo, între picioare, se uda rapid.
Dede- Admin
Iar brunetul când simte că e udă bine, o pune capră în pat. Ultima oară când a ținut-o așa a fost doar prima oară, după nu au mai făcut. Dar ca să o mai obișnuiască puțin cu poziția , pune mâinile pe fund și îi linge vaginul.
Shirley începe să geamă lung şi îşi muşcă buza inferioară. Ridică capul şi arcuieşte spatele, închizând ochii.
Dede- Admin
Page 50 of 100 • 1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 75 ... 100