Kanie Mansion
2 posters
Page 6 of 100 • 1 ... 5, 6, 7 ... 53 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar Izaya tremură și tresare imediat. Spune unde ești. Vin cu dragonul. și invocă dragonul și se urcă pe el. Zboară deasupra cerului . Tribul de sălbatici leagă copila de un stâlp mare din lemn. Jos erau lemne de foc și începea să facă un dans cu un cântec ciudat. Într-un fel se roagă la zeul lor ca să accepte darul lor asupra cerului.
Pe la jumătatea drumului aproximativ. E o junglă în vest. Acolo au dus-o. îi spune în timp ce încerca să dea corpurile moarte jos din căruţă. Murdăreau bagajele, nu de alta (se vede că e de la casa regală şi asta). Shirley se uita la ei tremurând şi nu ştia ce să facă, dar îi era foarte frică.
Dede- Admin
Iar el ajunge cât se poate de repede la locul faptei. Cu dragonul despărțea sălbaticii cu suflul lui de foc. După coboară de pe el și ajunge jos. Ce dracu faceți? Prăduitorilor... comentează el enervat. Oamenii nu îl înțeleg, vorbesc o limbă ciudată. Dar spun despre el cum că e diavolul datorită dragonului. Izaya e înconjurat, sunt vreo 10 oameni. Nu am timp să mă lupt cu toți jos... zice el în timp ce se uită la ei. Îi provoacă să vină la el.Și când sunt toți foarte apropriați de brunet..Sare sus în aer și îi arde cu o minge mare de foc. Săracii, dacă aveau armură de cavaler nu pățeau nimic. Dar pentru că sunt sălbatici și ei purtau doar un fel de chiloți... Normal că au ars. Totuși, totemul unde era legată fata era ars la jumătate.Îi taie frânghiile și o lasă jos. Totuși, unul a supravițuit puțin...Cât să îi arunce o lance în spate. O simte și scuipă sânge pe jos. După îi arde pe toți cu amaterasu ca să fie sigur de o treabă. Rahat... zice ce se lasă ușor pe genunchi. Lancea în sine nu la pătrus prea mult pe spate, dar durea rău.
Shirley se sperie şi merge repede în spatele lui. Rezistă. îi zice tare şi prinde lancea în mâini, încearcă să nu se uite la rană, că o speria, şi trage cu grijă, să nu îl rănească şi mai mult. După o aruncă din mâini, lângă ei şi merge în faţa lui. Îşi pune mâinile pe obrajii lui şi îl priveşte scurt în ochi, lăcrimând. Îşi rupe mânecile de la rochie şi cu una dintre ele îl şterge la gură de sânge iar pe cealaltă o pune sub haina lui, la rană, înconjurându-i pieptul ca să ţină. Şi uite aşa se duce şi rochia la care tot ţinuse..
Dede- Admin
Nu e o rană mortală. Off, ți-ai distrus și rochia. îi spune el pe un ton calm și mai cald, ca să o calmeze . Totuși, era bucuros că ea nu încearcă să îl jupuie de la spate . Că se putea face și așa. Și așa se uită la ea zâmbind ușor.
Ei, de unde? Pentru ea care a stat atâta în casă, orice rană era periculoasă şi importantă, aşa că trebuia tratată. Nu trebuia să fie aşa...Îmi pare rău. îi zice încet, cu regret şi îl ia în braţe, strând cu capul la pieptul lui.
Dede- Admin
Ți-am tot zis că te vreau.Așa că te las liberă. Dar tu mă vrei? o întreba în șoaptă și o ia în brațe.O mângâie ușor de cap drăgăstos.
- Spoiler:
Bruneta se înmoaie toată şi îşi piteşte privirea acolo. Da, te vreau. Marietta conduce căruţa spre locul în care erau ei. Văzuse unde trebuia să meargă de la dragonul lui Izaya şi când ajunge, se opreşte mai departe şi îi priveşte zâmbind pe cei doi. Nu voia să îi deranjeze. Totuşi Shirley o aude şi se uită peste umărul lui Izaya la mama sa. Dar vreau şi să mă întorc la castel.. murmură mai încet, rupând îmbrăţişarea.
Dede- Admin
Iar el oftează. Ok. Singurul mod în care să fim împreună la castel e să cuceresc regatul... Tu du-te cu mama ta. Zi că am fost rău, că mi-am bătut joc de tine ca nu te căsătorești, că da, să nu te certe. Zi că ai plătit niște soldați ca să te ducă afară..Știu cum e regele, așa nu cred că s-ar lua de tine. și își așează ușor palmele pe chipul ei. Până atunci, să visezi în fiecare seară asta. și începe să o sărute pe buze cu dragoste.
Shirley îi răspunde la sărut şi îl strânge în braţe. Şi el rămânea cu mânecile ălea rupte de la ea, să nu zică că e fetiţă egoistă, lol. Eşti în stare să mergi cu dragonul până la ceilalţi sau te ducem noi? îl întreabă după ce termină, privindu-l în ochi.
Dede- Admin
Page 6 of 100 • 1 ... 5, 6, 7 ... 53 ... 100