Kanie Mansion
2 posters
Page 35 of 100 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100
Re: Kanie Mansion
Dar ea il opreste si isi inchide rochia la loc. Esti ranit...Nu putem. ii zice incet si opreste si sarutul.
Dede- Admin
Dar dragă, eu cred că pot... Nu sunt așa rănit. îi răspunde Izaya repede, încercând să o convingă.
Izaya, draga.. Copilul meu are 3 luni. Ai uitat? intreaba luand atitudine si ridica o spranceana.
Dede- Admin
Copilul nostru. o corecta repede. După oftează lung. Bine, se pare că nu poți tu...
În momentul ăsta se bucura că şi Zaphine e însărcinată şi ştia că nu o să o facă nici ea cu el, dar tot nu suporta că purta copilul lui Izaya şi că el nu avea nimic împotrivă. Stă cuminte pe marginea patului, cu privirea aplecată şi se gândeşte..
Dede- Admin
Izaya deja resemnat stă întins în pat cu bruneta în brațe. Hans se juca cu noile jucării.
Ea stătea lângă el, cu capul pe pernă şi îl priveşte tristă. Încă nu ştia ce să-i spună sau cum să se comporte. Depresia nu trecuse. Totuşi voia să petreacă nişte timp cu el, să nu îl ia Zaphine.
Dede- Admin
Iar Hans se întoarce în cameră. Îmi plac foarte mult noile jucării! copilul ce se pune în pat între ei. Izaya îi zâmbește drăgăstos lui, după și brunetei. Că doar îi iubește nu?
Shirley îl mângâie pe micuţ şi se uită la el zâmbind. E bine dacă îţi plac. Să ai grijă de ele, să nu le strici. îi zice ca o adevărată mamă şi îl sărută pe creştet.
Dede- Admin
Iar ca Hans să se simtă bine, spune: Acum să îl pupi și pe tati! îi zice zâmbind larg.
Page 35 of 100 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100