Kanie Mansion
2 posters
Page 67 of 100 • 1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100
Re: Kanie Mansion
Shirley era deja fericită, dar niciodată nu strică mâţe în plus! Poate când creşteau le punea să facă puişori. Şi pentru că Izaya se gândeşte la un bine dar uită de altul....O servitoare vede gestul regelui şi merge să ia ea de acolo pisica moartă, să nu vină muşte, furnici şi alte gângănii pe ea să o dezintegreze şi o îngroapă undeva, nu în curtea castelului, ci afară, mă rog.
Dede- Admin
Tot s-ar dezintegra în pământ sau uîn coșciu, e ceva natural. Dar da, e frumos gestul. Și cât timp hrănea puișorii, se uita la puiul mic și alb. Era mai micuț ca cel negru. E așa fragil...Cred că o să îl dau lui Hans. spune el în timp ce hrănea pisicile.
Zaphine iese si ea insfarsit din camera si se plimba prin castel. Nu de alta, dar Aurora se antrena si ea nu avea ce face. Coboara la parter si il vede pe Izaya cu cele doua feline. Voi aveti un fetish cu pisici sau
..? il intreaba privindu-l din tocul usii.
..? il intreaba privindu-l din tocul usii.
Dede- Admin
Meh. Mi s-a făcut milă de ele .Mama lor a murit imediat după naștere ....Mă gândeam că pisicile astea mici îi poate înveseli pe Shirley și Hans. răspunde normal. Amândouă le e foame. Mă ajuți să le hrănesc? îi zice zâmbind și îi face loc.
Zaphine acceptă şi se pune lângă el, luând puiul alb în mână. Cum ar trebui să le hrănesc? îl întreabă totuşi mai neîndemânatică, că nu a mai făcut asta până acum.
Dede- Admin
Și Izaya îi dă o sticlă cu lapte care pe capac are în el un ac( care acul are un fel de gaură în mijloc ca să treacă laptele prin el) că da, nu exista biberoane în evul mediu. Așa că inprovizează cu ce are. Ei sunt foarte mici. Nu pot bea lapte singuri. Ci trebuie să le dai picătură cu picătură. îi explică rozaliei calm și îi arată asta pe pisica neagră.
Rozalia pricepe repede. Ţine pisicuţa într-o mână pe spate şi îi deschide gura, apoi strânge de sticlă să curgă laptele prin ac încet-încet. Şi le dăm toată sticla? Poate e cam mult.
Dede- Admin
Nuuu. Le dăm până se satură. De-aia le dăm cu acul. Vor mieuna sau vor face ceva când nu mai vor. îi zice normal având grijă de puiul negru. Că deh, e animal mic și nu știe ce e acul. Să aibă grijă să nu îi înțepe limba!
Bine. şi continuă ceea ce făcea. După câteva minute vede că pisica ei nu mai voia să bea şi se opreşte. Cred că e de ajuns.
Dede- Admin
La fel făcea și pisica ailaltă. Pisica albă face un ,, Meow” dulce și drăgălaș în semn de mulțumire. Aww. Drăguță mai e. și chicotește. Dar cum pisica neagră vrea și ea atenție, face pe drăguța pe lângă brunet. Și da, brunetul o mângâie. Drăguțe creaturi. și chicotește. După se aproprie de Zaphine, că da, de câteva luni cu toate chestiile oficale precum tratatele nu a apucat să stea așa apropriat de rozalie.
Page 67 of 100 • 1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100