Kanie Mansion
2 posters
Page 85 of 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100
Re: Kanie Mansion
Aurora roşeşte imediat şi îşi bagă capul sub pătură. Du-te şi i-aţi... acoprind apoi tot corpul, să se protejeze!
Dede- Admin
Și acuma vede că rozalia e sensibilă la cuvântul ,, bezea” Îi un semn bun! Nee. Vreau să mănânc bezelele cu tine. îi zice pe un ton așa, mai impunător. Dar fără să fie agresiv.
Sub nici o formă! spune tare şi supărată, dar fără să scoată capul de sub pătură. Nu îmi plac...
Dede- Admin
Eu știam că îți plac bezelele. Că doar am mai mâncat. Ce,de ce te sperii de bezele? o întreba ceva mai curios de data asta.
Nu mai vreau...Mi se face rău de la ele. îi răspunde şi scoate capul de sub pătură.
Dede- Admin
Geez. Dintr-o dată îmi ascunzi ceva și te ferești de bezele. o privește așa mai încriminator. Sigur ascunde ceva!
Nu te îmbufna, că nu pot spune.. apoi se întoarce cu spatele la el şi face botic.
Dede- Admin
Se întoarce și face botic. Normal că vede boticul....neee. Vede ,, bezelele ” de ieri seară decât boticul. Și de ce nu îmi poți spune, mândro?
O sa iti spun eu candva, promit, dar acum nu pot.. Mi-e rusine. ii zice si se uita in jos, incepand sa se joace in par cu mainile.
Dede- Admin
Și își întoarce ochii peste cap. Fie. După cheamă o servitoare, ca să îi aducă bezele.
Page 85 of 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100