Kanie Mansion
2 posters
Page 56 of 100 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100
Re: Kanie Mansion
Probabil aștepta să te calmezi. Că și la mine a făcut la fel ieri. Când îl certam că mi-a zis numele tău, doar stătea și aștepta să îmi vărs toți nervii. și termină să se îmbrace și ridică din umeri. Și eh, și blonzii au fost așa în lumea reală. Înainte de împăcare...
Asta e. Mai și înveți din greșeli. Atunci era beat... Acum ar trebui sa fie altfel. zice de sfârșit Shirley și după iese din vestiar. Merge în sala de sport și incepe încălzirea prin câteva ture de teren.
Dede- Admin
Iar Mona oftează. Cât timp își fac blonzii de cap. Izaya aleargă pe teren normal. Dinainte să iasă Shirley la încălzire. O vede și se îndreaptă spre ea.
Ea îl vede și încetinește intenționat. Alerga mai încet de data asta, ca era curioasa ce vrea.
Dede- Admin
Se poate spune și așa.. îi răspunde vrând sa facă pe inabordabila. Era deranjata și ca el a băut cu ea, dar nu voia sa aducă ăsta în discuție ca sa nu se certe. Tu nu ai nimic de zis pe subiectul ăsta?
Dede- Admin
Sincer? Nu prea. În primul rând că nu îmi amintesc nimic. Și în al doilea rând vreau să evit o ceartăceartă stupidă.
Shirley oftează şi se opreşte din alergat, acum doar mergând. Tu ştii mai bine. Parcă ar fi vrut să-l audă că nu i-a plăcut şi că nu o place pe Mona, dar asta e.
Dede- Admin
Păi ce? Nu îmi place de roșcata aia ca să zic ceva în plus. și după se uită la ea. Ai obosit?
E greu să şi vorbeşti şi să şi alergi. se scuză repede. Acum mergea într-un ritm normal, dar respira puţin mai repede ca de obicei.
Dede- Admin
Page 56 of 100 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100