Kanie Mansion
2 posters
Page 57 of 100 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100
Re: Kanie Mansion
Probabil pt că e emoționată sau ceva. Dar ca să fie sigur că e OK,stă aproape de ea ca să vadă dacă e ok.
O ţineau plămânii. Doar trebuia să-şi intre în ritmul normal înapoi după alergat. Um...De ce ai zis numele meu atunci? întreabă curioasă, văzând că se lăsase liniştea între ei.
Dede- Admin
Iar brunetul se emoționează puțin. Dar zice. Având în vedere că eram sub influența băuturii, probabil am zis numele primei fete pe care o plac. îi zice mai încet, cu fața la drum. Dar a spus suficient de tare cât să fie auzit de ea.
Primei fete pe care o placi? murmură ea şi se uită la el. Aici se întreabă dacă nu cumva asta înseamnă că place şi mai multe sau ceva, dar pe de o altă parte, o lua şi ca pe un compliment.
Dede- Admin
Păi da. M-am gândit la tine atunci și asta e. și își revine și ridică din umeri. Se gândea că ea acuma îl urăște și mnah.
Ai fi vrut sa fiu eu acolo? Și începe sa îl tragă de limba acum, sa vadă ce gândește mai exact. Dacă tot spune lumea ca se plac, măcar sa se asigure și ea.
Dede- Admin
Bruneta roșește și nu știe ce sa mai zică. Doar apleacă capul și merge în ritm cu el.
Dede- Admin
Și cât timp bruneți roșiți aleargă, Jimin îi vede și îi întreabă: Ce aveți de sunteți așa roșii la față? Ați alergat prea mult? că da, s-a împrietenit puțin cu Izaya. Ăh. Să zicem. și își vede de treabă. Că nu voia să afle și alții.
Ăăă, cam da. îi zice rapid. Acum nu mai alergau, ci doar mergeau, că Shirley obosise.
Dede- Admin
Page 57 of 100 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100