Kanie Mansion
2 posters
Page 35 of 100 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eh.. E alegerea ta. Doar să nu regreți după. îi zice mai mult pt binele ei. O duce în camera unde au stat ultima oară și după merge la frații lui să le zică ce vor să facă. Cum e normal.
Ea se face comodă acolo şi aşteaptă să revină băiatul să afle ce a vorbit cu fraţii lui. După abia aştepta să stea pe capul lui Izaya toată viaţa cu un prunc, că nu prea era după el aici dacă îi dă anticoncepţionale expirate.
Dede- Admin
Asta e, se mai întâmplă. Brunetul se întoarce la roșcată. Le-am zis tot. O să plece și ei în altă țară. și ridică din umeri.
Ok. apoi îl trage de mână să se pună în pat lângă ea. În câteva ore o să începem o viaţă nouă... şi începe parcă să viseze aşa, când stă cu capul pe umărul lui.
Dede- Admin
Da.. și apoi o ia în brațe. Se gândea că poate va fi bine de data asta cu ea. Să fie și ei oameni normali.
Se vedea acum că şi el vrea. Apropo, când ajungem acolo v-a trebui să-mi faci o familie ca să nu-mi fie dor de asta de aici. şi chicoteşte. Era şi un apropo indirect ca să vadă ce părere are el despre copii.
Dede- Admin
O să se liniştească. îl asigură ea încrezătoare şi se bagă mai bine în braţele lui. Se pare că aveai să îi zică de sarcină mai târziu, abia după câteva zile de când se stabilesc. Îi convenea că nu era împotriva copiilor.
Dede- Admin
El e de acord cu copii că ei deja au o vârstă și trebuie să o facă acum. Că după ar fi cam târziu și nu era chiar ok.Ce vezi tu la mine dă mă vrei doar pentru tine? o întreba ușor alintat.
M-ai mai întrebat asta... îi spune şi ridică privirea la el. Dar eşti hot şi ai un suflet bun pe dinauntru, undeva acolo adânc, foarte adânc.
Dede- Admin
Page 35 of 100 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100