Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 13 of 100 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 13 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed Mar 29, 2017 9:20 am

Ei, da...Fute un copil aproape mort. Nici chiar aşa. Cecilia face mai degrabă ceva neaşteptat, adică începe procesul de transformare a micuţului în vampir, pentru a nu murii. Avea noroc cu sângele lui, că era special şi puternic, că altfel îl lăsa hrană pentru câini. Îi pune şi mâna la loc şi îi dă din sângele ei, dar toate astea au să dureze ceva timp pentru a-l transforma pe Allan.
Aurora era nesigură în legătură cu lupta cu vampirii, după ce a văzut că a păţit Allan. Îi era frică să nu ajungă şi ei la fel. De asta nici nu zice nimic. Bine înţeles, dacă Hans voia asta, şi ea accepta, că nu dorea să-şi mai lase un frate în urmă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 29, 2017 9:26 am

Era vorba de Alexander să facă sex cu ea, nu Allan, lol. Băiatul îi bea din sânge și începe să se regenereze, dar mai mult din implus decât din propria inițativă. Până la luptă va mai dura ceva oricum. Mai întâi trebuie să creșteți, să învățați, după la război. le explica brunetul cel mare. Akame era mai fericită că nu mai trebuie să își dea sângele. În timp ce Hans încă e supărat. Vrea răzbunare. Așa copii merg la somn. Raizel îl ia pe Hans în mijlocul nopții pt că a văzut în el un potențial și o dorință. Îl duce în laboratorul secret al oamenilor și face experimente pe el ca să fie o armă împotriva vampirilor. Totuși, ca să nu zică la altcineva, îi dă un medicament ce îl reface la loc și uită ce a pățit în laborator. De parcă dormea normal. Alexander primise ordin să vină la regină, așa că se duce la castelul ei. M-ați chemat,regină?
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 29, 2017 10:09 am

Da. Vreau sa îți zic doua lucruri. Primul: Allan o sa devină un vampir de mâine. În mare parte o sa fie în posesia, protecția și antrenamentul meu, dar știi ca nu pot sta mereu cu el așa ca tu o sa ai grija sa nu pățească nimic. Capiş? zice hotărâtă. Pe blondut îl lasă întins în patul ei sa se realizeze transformarea fără tulburări.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 29, 2017 10:15 am

Cum ziceți așa va fi, regină. și se apleacă puțin. Allan nu va fi vampir complet. Că va trebui să bea sânge de om. Vreți și altceva?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 29, 2017 10:18 am

Sa mă duci la tine în camera. îi spune direct, fără vreo reținere. Normal ca nu o puteau face aici, cu Allan care apropo avea abia 10 ani.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 29, 2017 10:57 am

O ia de mână și o duce în camera lui. Nici bine nu o duce că începe să o sărute pasional pe buze.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 29, 2017 11:07 am

Cecilia era obișnuită cu toate astea și îi plăcea sa abuzeze de Alexander, ca sa recunoastem: arata și al naibii de bine. II Da jos costumul și îl împinge brutal pe pat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 29, 2017 11:09 am

Iar el o dezbracă că îi place și lui să facă sex cu regina. O lasă deasupra lui și ii lasă inițiativa.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Mar 29, 2017 11:34 am

Relația dintre ei era pur de satisfacție carnala, nimic mai mult. În restul timpului ea conducea și el era mana ei dreapta. Ca își permiteau niște chestii, e altceva. Își freacă vaginul de penisul lui și își apasă mâinile de pieptul lui.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Mar 29, 2017 12:00 pm

Iar el o penetrează și o lasă pe ea să se miște. El tine palmele pe pieptul ei mare și se joacă cu el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 100 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 56 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics