Kanie Mansion
2 posters
Page 8 of 100 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 54 ... 100
Re: Kanie Mansion
După ce îl face, ia cana și îi mulțumește. Mă duc sa mă întind în pat. Paa. apoi le face cu mana și se duce. Se gândea ca a trecut destul timp și Allan a rezolvat.
Dede- Admin
Am făcut o copie după cartea aia. Să nu se prindă că am luat-o. zice după ce a intrat în cameră și ii face loc pe pat
Cecilia se pune cu grijă acolo şi se uită la carte. Dar dacă plecăm, ce o să păţească corpurile noastre?
Dede- Admin
Vor rămâne aici , pe loc, am înțeles că atunci când plecăm timpul se oprește aici pentru noi. și ridică din umeri.
Deci copilul n-o să fie afectat. se asigură ea totuşi, că doar nu risca acum, când mai avea aşa puţin până să nască.
Dede- Admin
Nu va pății nimic. Dar dacă vrei , pot pune o barieră sau ceva. îi spune Allan ca să o asigure că nu pățește nimic.
Da. M-aş simţii mai în siguranţă. şi îl priveşte zâmbind de data asta. Ce să-i faci şi ei, sărăcuţa. E o mămică nouă care vrea doar să-şi ia toate măsurile.
Dede- Admin
Iar Allan face o încantație in care ea și fătul nenăscut să fie protejați de o barieră puternică. E gata. Unde ai vrea să mergi în special?
Him, undeva unde sa fiu și eu un vampir sexy. zice ea după ce se gândește puțin.
Dede- Admin
Ce îți mai plac vampirii. și chicotește și el. Citește cartea aia și vede un univers alternativ spre viitor, o lume într-un război vampiri vs oameni.
Page 8 of 100 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 54 ... 100