Kanie Mansion
2 posters
Page 14 of 100 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 57 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ea începe imediat sa se miște repede, șerpuindusi corpul.
Dede- Admin
Mereu ești superbă,regină. îi zice Alexander în timp ce se mișcă și el cu ea. Că nu are voie să zică ,, regina mea” , nu e în posesia lui, iar dacă ar zice asta, s-ar putea să fie pedepsit. Regina se știe că conduce mereu vampirii, și la Sex, și în viața de zi cu zi.
Corect! Cecilia era foarte autoritara și stricta pe subiectul ăsta. Ni i cei cu care o făcea nu erau orisicine. Lasă asta. De ce i-ai lăsat pe copii aia sa scape?
Dede- Admin
Mă înjunghiat blondul. Până când m-am regenerat copii au fugit. îi răspunde argintiul în timp ce se mișcă mai repede. În uter nu o bagă că nu are voie.
Slăbuţ. Dacă ai fost oprit de un omuleţ de ... cât? 10 ani. şi ridică o sprânceană, neimpresionată de scuză. Oricum, nu erau tocmai importanţi pentru ea, poate doar Aurora pentru Alexander. Se apleacă, îl muşcă de buza inferioară şi îl trage.
Dede- Admin
Iar el se lasă mușcat. Își mută palmele pe fundul ei și o mișcă mai repede. O să îmi dau drumul curând, regină. În ce parte a corpului vreți să ejaculez? da, îi cerea permisiunea.
Pe burtă. răspunde indiferentă şi îl scoate din ea. Se pune în fund pe picioarele lui şi îl ridică şi pe el în fund.
Dede- Admin
Iar vampirul îi execută ordinul și își dă drumul unde zice ea. Altceva? că poate va vrea și altă chestie legată de sex.
Nu. Ai liber acum. Cya. îi spune scurt şi la obiect apoi se ridică. Îşi ia hainele în mână şi merge în baia lui să-şi facă un duş. Era preocupată dacă transformarea lui Allan decurge în regulă aşa că se grăbea. După ce termină, se îmbracă şi pleacă înapoi în camera ei.
Dede- Admin
Băiatul își face și el duș și merge la somn. Că nu mai are altă treabă. În acest timp, micuțul Allan se face în vampir destul de repede.Corpul lui asiminează bine genele de vampir. Mâna îi s-a regenerat. Dar în continuare doarme.
Page 14 of 100 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 57 ... 100