Kanie Mansion
2 posters
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
N-o sa-i las sa te ia de lângă mine. spune ca o posesiva în șoaptă. Bine, dacă el voia sa plece, n-avea sa îl oprească, ci îi respecta decizia, pe cât de dureroasa era pentru ea. Dar sa îl răpească? Inacceptabil! Sper ca visul meu cu tine conducator sa fie adevarat.
Dede- Admin
Ce...vis? întreba băiatul în somn. Nu a auzit ce a zis ea, mai mult repetă ce a auzit.Că e într-un somn mai adânc și mai vorbește în somn uneori.
Cecilia tresare puțin dar după își da seama ca el încă doarme. Acela în care stai lângă mine la masa la o conferință cu toți conducătorii celorlalte regate. îi explica și îl sărută pe frunte.
Dede- Admin
El ii simte afecțiunea în somn, așa că inconștient o strânge mai tare în bratele lui, de parcă nu ar vrea să îi mai dea drumul vreodată. Că o place și el pe regină așa. E foarte afectuoasă cu el și damn, e și sexy. Normal că o place. El nu mai zice nimic și doar doarme.
Cecilia nu mai poate ațipi, dar nici nu o lasă inima sa plece de lângă Allan. Așa ca singura ei soluție e sa închidă ochii și sa încerce sa adoarmă iar. Îl strânge pe blondut în brațe, apăsând astfel cu sânii pe obrazul ei.
Dede- Admin
E prima oară când eu dorm asa de tandru. Ceea ce e foarte drăguț. Trec orele și Allan se trezește. Vede în fața lui sânii ei în toată splendoarea și roșește. Dar se emoționează și mai tare când vede că se țin asa în brațe. Nu știe ce să facă acum, asa că admiră priveliștea .
Imaginea lor era cam de pedofili. Dar la mișcarea lui Allan, se trezește și Cecilia cu simțurile ei dezvoltate. Hm? Cat am dormit? întreabă ea leneșă și rupe îmbrățișarea ca sa se întindă.
Dede- Admin
Nu chiar. Are aproape 18 ani deci e semi major acum. Legal e.Habar nu am. 4 ore cred. îi zice blondul ce se întinde și el.
Cecilia îi zâmbeşte şi se ridică în fund. Eşti primul băiat pe care l-am lăsat vreodată să doarmă cu mine în pat. Ca să nu mai zic că e patul meu, al reginei. se laudă ea puţin dar în acelaşi timp îl laudă şi pe el.
Dede- Admin
Page 25 of 100 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 62 ... 100