Kanie Mansion
2 posters
Page 26 of 100 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ea chicoteşte şi îl sărută pe frunte. Pentru ea, asta era mult mai frumos şi mai important decât sexul cu subordonaţii ei. Bine, nici nu făcea cu mulţi, doar cu Alexander, Mark şi încă unu, dar făcea aşa, că era singură şi avea şi ea nevoi la 1000 şi ceva de ani, logic.
Dede- Admin
Face și el puțin pe copilul acuma. Că nah. Vârsta.Mergem să mâncăm ceva? Înafară de sânge. și se ridică în fund mai leneș.
Da, hai. răspunde ea direct. Ştia că azi nici el nici ea nu băuseră sânge şi cam trebuiau să facă şi asta, dar dacă el voia mâncare normală, cine e ea să-i zică ''nu''?
Dede- Admin
Iar el pleacă normal cu ea din cameră și se duc în sala de mese. Îi era mai mare setea de sânge. Dar vrea să mai aibă partea lui de om. Așa că mai face și el chestii normale.
Cecilia totuşi vorbeşte cu un servitor să-i aducă băieţelul în camera ei după masă, că ea de 1066 de ani nu mai era om, din păcate. De mâncare normală nu prea are chef, dar se forţează pentru Allan.
Dede- Admin
Nu trebuie să mănânce mâncare dacă nu vrea. Știu că poate e puțin ciudat. Dar de ce nu îmi dai voie să te mușc pentru hrană? Asa de curiozitate. spune pustiul mai curios azi
Hm? Nu îmi place. E mai curat dacă-l pun în ceva şi îl bei. îi răspunde apoi ridică din umeri. De fapt, ea considera asta mai mult ca pe un gest de subordonare şi de asta nu voia, însă nu putea să-i zică, că poate îl ofensa.
Dede- Admin
Iar copilul înțelege. După ce bea sângele ei din folie merge să mănânce și mâncare normală. Ah. Da. După masă să îți arăt ce abilitate pot face eu. Că nu știam de ea. Cred că o să îți placă. și chicotește nițel.
Din fiole*. Cecilia nu mănâncă prea multă mâncare normală şi se ridică înainte. Mă duc până în camera mea. Vin în 10 minute. Să nu începi fără mine. şi pleacă repede acolo, unde o aştepta băieţelul. După ce termină şi cu el, îl lasă să plece şi mai umple nişte fiole pentru Allan. Mă întreb cât timp o să mai reziste doar cu sângele meu..
Dede- Admin
Băiatul nu arată că e deranjat. Dar în luptă se simte că nu îi ajunge sângele ei. Obosește repede , chiar dacă are puterea de vampir. Partea lui de om îl limitează mult. Da chiar. Oare are misiuni?
Page 26 of 100 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100