Kanie Mansion
2 posters
Page 5 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100
Re: Kanie Mansion
Acum e plecat mai mult timp. Nici nu i-am zis de copil, că vreau să fie o surpriză. Însă da, e o idee bună. şi chicoteşte. Îl ridică în braţe şi îl alintă.
Dede- Admin
Iar el face pe cățelușul drăguț. Ai chef de o plimbare? Vă face bine la amândoi. și se uită la ea ca un cățel cuminte ce e
Ăăă, şi să-ţi pun o lesă? Sau mergi ca om? întreabă şi ea confuză şi îl pune jos.
Dede- Admin
Ca om. Dacă lipsește ăla nu are rost să stau prea mult în forma de cățel. și se pune jos și se face iar om. Poate îmi alegi și tu niște haine în oraș. Că nu am foarte multe de aici și mnah. și rade puțin.
Bine atunci. Cecilia se ridică din pat şi merge la dulapul lui Levi de unde ia nişte haine normale pentru Allan. Îi le aruncă şi după închide acolo. Cred că sunt ok. Păreţi să aveţi aceeaşi măsură.
Dede- Admin
Mă refer să am eu hainele mele. Nu cele purtate de el. Dar oftează puțin și le ia oricum , că are nevoie de ele .
De ălea ne ocupăm când ajungem în oraş. Acum, deocamdată, trebuie să porţi ceva care să nu pară ieşit din comun,
nu crezi? şi ridică o sprânceană, apoi îi face semn din mână să se schimbe mai repede. Nu voia să iasă din cameră intenţionat :>
nu crezi? şi ridică o sprânceană, apoi îi face semn din mână să se schimbe mai repede. Nu voia să iasă din cameră intenţionat :>
Dede- Admin
Ei, acuma vrea să o întărâte puțin. Atunci de ce nu mă îmbraci și dezbraci tu? și îi spune pe un ton mai seducător, în timp ce se apropria de ea. Mai ales că nu a mai avut parte de,, piele” de ceva timp.
Oricât de frumos ar fi jocul ăsta, Cecilia trebuie sa îl trezească la realitate Pentru ca eu sunt însărcinată în ultima luna și abia mă pot apleca sau sta mult în picioare. apoi își pune o mana pe pieptul lui, ca sa îl oprească din a se mai apropia și începe sa chicoteasca.
Dede- Admin
Până la urmă Allan oftează și face cum zice ea. Se îmbracă cu hainele date de ea și e gata de plecare.
Page 5 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100