Kanie Mansion
2 posters
Page 48 of 100 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cecilia nu s-ar fi așteptat în vechi la întrebarea asta atât de devreme și tremura și ea puțin de emoții. După o mie de ani își găsește și ea pe cineva, wow.Da, Allan! răspunde cu încredere și îl sărută pe buze.
Dede- Admin
După se ridică și el în picioare și o sărută cu drag. Toți aplaudă gestul blondului. Dar lui Alexander încă nu îi plăcea asta. Așa că vorbea cu Mark prin telepatie. Ce-aș vrea să îl bat pe mucos...O știu de 700 de ani , i-am fost cel mai loial servitor. El nici 20 de ani nu are și deja face asta... spune supărat argintiul. Ai avut 700 de ani să te combini cu ea. Dar tu ai frecat-o. Și nu mai fi așa supărat, regina ți-a găsit o prințesă care chiar te place. Așa că nu fă pe nerecunoscătorul că te bat de nu te vezi. Cecilia-sama știa că te vei supăra și de-aia a căutat pe cineva cu care să îți trăiești viața. Personal nu văd de ce, dar e prea bună femeia asta. Așa că nu mai fă pe puștiul supărat. Blondul s-a comportat ca un bărbat cu ea, nu ca un servitor cum ai făcut tu. Tu când ai avut curajul să o pui pe Cecillia sama în patru labe după ce a stat ea deasupra? Asta și datul drumului înăuntru. Că am văzut filmarea. spune roșcatul mai serios așa Ce? A înjosit regina în felul ăsta? spune mai uimit. Ei , când a văzut că blondul a avut curajul să nu o asculte și regina tot să îl placă, s-a mai resemnat și el. Meh. Ai dreptate. Să se bucure unul de altul. Eu voi îmi petrece eternitatea cu Michelle. Pare că are nevoie de mine. și încheie conversația.
Ce rapid acționezi. îi spune bruneta mai fericita după ce rupe sărutul. Michelle e bucuroasa pentru regina și aplauda și ea. Ce romantic e puiul ăla de om, nu?
Dede- Admin
E om. Probabil se grăbește că el crede că nu are timp. O fi uitat că acum e vampir. Habar n-am. spune argintiul încercând să nu fie răutăcios de față cu Michelle.Ți-am zis că vreau să fac o familie cu tine. și scoate limba jucăuș puțin.
Și ca sa fie totul frumos, câțiva servitori aduc un tort mare cu multe lumânări. Bine, ăla oricum se servea, dar la sfârșit. Însă au zis ca de data asta, dacă tot e un moment frumos, sa îl aducă mai devreme.
Dede- Admin
Iar el e surprins. Se bucură și el de tort, iar cei din familia regală ii felicită. Că majoritatea nu ar fi crezut ca bruneta să accepte să se mărite și să ii fie in posesia cuiva. Că se știe ce dominantă e.
A cedat cuiva care știe sa o domine. Deci se pun toți la mesele lor cât timp servitorii taie tortul și îi servesc pe respectivii. Pare sa îți placa viața asta, ha?
Dede- Admin
Tânăr pe veci, o viitoare soție sexy, deșteaptă și toate cele de mai sus plus o o viață bogată. Cum să nu imi placă? spune mai sarcastic puțin, dar fără să fie răutăcios.
Ești un copil norocos. îi spune și îl mangaie. Servitorii le aduc tortul și Cecilia începe sa mănânce.
Dede- Admin
Și tu esti norocoasă de mine. Că ai găsit și tu jumătatea după o tonă de timp. și se lauda și el putin. Dupa mănâncă tort si el.
Page 48 of 100 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 74 ... 100