Kanie Mansion
2 posters
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ei, dacă nu îl găsea, probabil sfârșea cu Alexander. Dar nu avea sa îi spună, ca era o zi prea frumoasa pentru ea. Îți place tortul?
Dede- Admin
Da. Îmi place. spune după ce termina bucata lui de tort. Sper cumva să nu fi supărat pe cineva. Că mulți te plac si nu am chrf de scandal.
Asta nu știu, dar nu cred ca o sa fie probleme. apoi trage cu ochiul iar la Alexander și Michelle și vede ca totul e în regula.
Dede- Admin
Mă bucur. Vreau să avem o nuntă frumoasă si zâmbește drăguț. După ii șoptește la ureche: Drept răsplată te las să mă domini diseară.
Vai, mă flatezi. spune ea usor fericita. Bine, avea în cap deja un plan malefic, dar nu lasă să se vadă asta.
Dede- Admin
Meriți tot de la mine. Te domin, dar mă poți domina si tu. Că suntem viitori soți și soție și să fim egali. zice mai relaxat așa. În general balul continuă și sunt felicitați de toti. Argintii ajung să se acomodeze unul cu celalalt . Iar Cecilia cu Allan se îndreaptă spre dormitorul lor.
Ei, odată ajunsi acolo, Cecilia îl împinge imediat pe Allan pe pat și se pune peste el. Începe sa îl sărute cu pofta, ca doar asta era ceea la care se pricepea foarte bine.
Dede- Admin
Iar el se lasă dominat de brunetă și o lasă peste el. Pune palmele pe fundul ei si răspunde la sarut.
Ea îl dezbracă repede ca sa profite de corpul lui, însă, din păcate pentru el, nu avea sa îl răsfețe, ca doar ea domina, ea era regina.
Dede- Admin
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100