Kanie Mansion
2 posters
Page 57 of 100 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cecilia îl urmează la fel. Face pe bruneta nouă şi mai timidă, care are o mică frică pentru vampiri. Doar îi face cu mâna şi nu se prea uită. Da.. Cam aşa ceva. Am aflat şi noi azi. apoi se apropie şi Aurora de el. Cu ce ocazie aici?
Dede- Admin
M-am certat destul de rău cu vampirii și m-au renegat. Am vrut să fac condiții mai bune pentru oamenii de acolo. Dar s-au opus instant. și începe cu minciuna. Dar una destul de plauzibilă. La ce să te aștepți de la animalele alea...
Pe bune? Mno, păi dacă nu e nimic în favoarea lor, normal că nu acceptă... se plânge şi Aurora, căzând în plasă. Ceciliei nu prea îi plăcea să audă că cele două fete au această mentalitate şi părere faţă de vampiri, însă nici nu intervine. Şi acum ce o să faci?
Dede- Admin
Să stau cu voi? Altceva ce aș putea face? spune blondul puțin retoric. Șatenei însă îi e puțin frică. Dacă se prind oamenii că el e vampir? Ce îi se va întâmpla?
Aurora se gândea şi ea la acelaşi lucru. Dar...Unii te ştiu de la bătaie... spune mai timidă şi îl ia de mână. Cecilia se încruntă puţin, dar zice că sunt fraţi, na, nu e aşa grav.
Dede- Admin
Eh. O să îi las să mă interogheze... O să vadă că n-am nimc rău sau ceva. și o ia și el de mână. Akame se gândea însă acum la prostii. Threesome cu băieții și Aurora. Dar doar gând, nu să zică ceva că iese urât.
Cecilia crede că se cam exagerează aici şi începe să vorbească cu Allan prin telepatie. Planul era să îi oprim să atace regatul, nu să ne facem comozi aici şi să te interogheze.. Aurora se bucură însă de atenţia fratelui ei şi îşi încrucişează degetele cu ale lui. Se cam împărţea între el şi Hans, că nu putea renunţa la nici unul.
Dede- Admin
Nu stăm mult. Dar trebuie să le spun ce vor ca să nu aibă dubii. Știi asta. îi zice brunetei prin telepatie și el.
Mă rog, cum crezi.. Apoi Cecilia se sprijină cu spatele de zid şi se uită în continuare la ei. Cât de lipitori pot fi fetele alea...Noroc că se consideră fraţi. Bine atunci. Dar în ce cameră o să stai? Cu Hans? Fetele stau separat de băieţi, să ştii.
Dede- Admin
Eh. Găsesc eu. Nu-i problemă. îi zice normal. Că știa de chestia asta cu separarea fetelor de băieți.Că doar sunt armată și nu prea e permis sexul nici aici. Oamenii obișnuiți sunt cu procrearea, nu soldații. Hai să mergem până nu atragem cuiva atenția.
Page 57 of 100 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100