Kanie Mansion
2 posters
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Um...Ok. Să ai grijă. îi spune încet şi lasă fetiţa jos pe un scaun ca să îl îmbrăţişeze pe Allan. Şi Celia se obişnuise cu el puţin şi dă din mânuţe spre ei ca să primească atenţie.
Dede- Admin
O îmbrățișează și el, după merge la Celia și o ridică în brațe. Ce zici scumpete să dai un pupic unchiului Allan? și se joacă cu fetița destul de relaxat. Îi plac copii în general. Ce are el e cu nesuferiții și cu Hans. Dar în rest, e chiar ok.
Bebeluşa începe să râdă şi dă cu mâinile pe faţa lui, că nu înţelegea ce zice el, normal. O să-mi fie dor de tine. zice şi mămica, apoi îl sărută pe obraz.
Dede- Admin
La fel. Dar nu-ți fă griji, putem să avem o conexiune telepatică ca acolo dacă vrei. O să fim separați, dar o să putem vorbi de la distanță când putem. și se uită la ea în timp ce ținea copila în brațe.
A, da? Nu ştiam. Atunci e bine. spune şi zâmbeşte. Allan era iubit de ambele fete şi, măcar până venea Levi, Cecilia chiar voia să menţină contactul cu el.
Dede- Admin
Iar el activează acea legătură în interiorul lor. Dacă e ceva important, să mă chemi. și lasă fata înapoi pe scaun. Deschide un portal și pleacă. E dimineață și ar fi momentul să se treazească și restul.
Cecilia oftează foarte lung, dar se resemnează. Face laptele pentru Celia şi după îşi face şi ea ceva să mănânce. Shirley se trezeşte şi ea, dar nu merge în bucătărie căci ea alăptează direct copii de la sâni.
Dede- Admin
Chit că mai sănătos e să o alăpteze direct. Dar e alegerea brunetei. Izaya se trezește și el când aude copii când cereau de mâncare. Iee. Am 50 de ani și îmi trebuie copii. zice arțăgos de dimineață.
I-auzi, Allan. Tatăl tău e foarte bine dispus dimineaţa asta. Ce ar fi să-ţi schimbe el scutecul? răspunde şi Shirley, ca să-l ''răsplătească'' pentru dispoziţia asta, apoi îl întinde pe Allan spre Izaya. Până acum nu păreai deranjat.
Dede- Admin
Ziua sunt ok. Doar dimineața sunt enervanți. O fi și din cauza vârstei. și ridică din umeri și începe să schimbe scutecul bebelușului. Și cum îi vom deosebi? Unul va avea păr lung și altul păr scurt, ca la gemene?
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100