Kanie Mansion
2 posters
Page 19 of 100 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100
Re: Kanie Mansion
Și cât timp ce sărută fetele lui Akame ii vine pofta de mâncare. Ar cam trebui să luăm pastile de nu vrem să fim amândouă gravide acum și să facem un duș. Mi-e cam foame. și se arcuieste ca o pisică puțin, cu fundul în sus.
Spune ea stand capra. subliniază repede Cecilia şi cihcoteşte. Dacă eu nu iau, ce zici? Ştiu că nu ai revenit de mult timp şi ai multe pe cap, dar te iubesc mult şi vreau să-ţi dăruiesc un copil. Dacă nu rămân însărcinată acum, asta e, dar sunt curioasă. Nu te-ai născut bărbat, însă bănuiesc că eşti fertil. Vedem noi cum îl fraierim pe Levi, asta e cea mai mică problemă. continuă sincer. Nu ar fi vrut sa ia decizia singură, ci să fie o familie unită şi deschisă.
Dede- Admin
Nu m-ar deranja să faci acum un copil.Dar consider că e prea devreme. Am să îți arăt locuri fantastice în destinațiile în care muncesc cu afacerile mele dar și cu misiunile pe care vreau să le faci cu mine. La ce interesante sunt, nu are loc din păcate și un copil în ele. Așa că decizia îți aparține, Cecilia. și o sărută pe buze scurt.
Ea e pe de-o parte descurajată că a refuzat-o, dar pe cealaltă parte, chiar ar fi vrut să călătorească împreună aşa că trebuie să se resemneze. Ok, atunci iau şi eu pastile. Tu ştii mai bine. iar cu asta termină discuţia. Îi era şi ei foame aşa că îşi ia sora mai repede la baie să facă duş împreună.
Dede- Admin
Akame mai mult vrea să o distreze pe Cecilia decât să o refuze. De puțin timp sunt împreună și blonda preferă să stea mai mult cu Cecilia. Astfel, Akame cu Cecilia fac duș. Ii zicem Celiei despre noi?
Ce? Ca suntem împreună? Nu. Pana nu mă lași însărcinată, nu îi zicem nimic. A trecut prea puțin timp. zice și ea autoritara. Pai ce? Numai ea sa fie refuzată?
Dede- Admin
Bine dragă. Dar și când mă hotărăsc să facem copii, să nu te plângi. și ii da o palma ls fund mai bărbătesc asa. Să nu se lase cu una cu două.
Cecilia își trage sora afara din baie, fiind inca goale dupa dus și o musca tare de sâni. Poate te murdăresc iar. Se pare ca de când a gustat cum e sa fii barbat, are și ea tupeul corespunzător. Dar nu exagerează și îi da niște haine de schimb.
Dede- Admin
Dacă esti cuminte o să te mai las să mă domini. ii zâmbește pervers și o trage de sfârcuri
Hmm, sună bine. apoi îi aruncă în braţe hainele de schimb ca să o potolească şi se îmbracă şi ea.
Dede- Admin
Page 19 of 100 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 59 ... 100