Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 59 of 100 Previous  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 79 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 59 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Fri Apr 13, 2018 10:51 pm

Akame se ridică și o mângâie pe bruneta mică.O să il oprim și ii bag mințile în cap.Nu trebuie să suferi din cauza ăluia. răspunde bărbătesc pentru amândouă chiar dacă e femeie. E deja sătulă de povestea asta. Voia și ea să facă o casă pt ea, Cecilia, Celia și copii din viitor. Dar Klaus ii cam bagă bețe în roate
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 13, 2018 10:56 pm

Cecilia se teleportează de acolo, toată supărată foc şi îl caută pe Klaus. Cum îi simte energia, cum apare în faţa lui. Îi dă o palmă de să cadă pe jos. Tu, deşteptule, ţi-ai bătut joc de Celia! Dacă o iubeai, nu reacţionai sub nici o formă aşa! ţipă la el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 13, 2018 10:59 pm

Ești enervantă. și se ridică în picioare și trece pe lângă ea ignorând femeia complet. A ales ce vrea să facă. Se simțea super nașpa după cearta cu Jimin și nu mai avea chef de nimeni.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 13, 2018 11:01 pm

O să trebuiască să schimbi universul dacă pleci din oraş şi mi-o laşi aşa. Îţi promit eu. şi îl prinde cu o umbră, reîntorcându-l la ea. Spune-mi cum poţi s-o laşi aşa după ce ai afirmat că o iubeşti şi ai stat cu ea atâta timp?!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 13, 2018 11:05 pm

Dacă a fost inconștientă eu ce să-i fac? Nu era vorba ca un copil se face din acceptul ambilor parteneri? răspunde iritat. Celia mi-a distrus încrederea în ea cu gestul ăsta. A făcut ceva de capul ei fără să se gândească la mine. Iar asta nu pot să o iert. și o privește în ochi cu ură.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 13, 2018 11:08 pm

Şi ea îl priveşte cu aceeaşi ură. Tu nici nu meriţi să fii tată! Aş chema-o pe Mona, mama Aurorei pe care sigur nu ai uitat-o, să mai facă o vrajă pe tine, să nu ai niciodată parte de bucuria de a creşte un copil. apoi îl aruncă cu umbra în scârbă. Dar familia asta s-a agitat destul pentru tine. Papa are dreptate: Nu toate cuplurile sunt făcute să rămână. Decât să sufere cu tine, mai bine găseşte pe unul mai bun. Ea a făcut totul din dragoste şi tu o laşi din ură.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 13, 2018 11:22 pm

Poate Papa avea dreptate cu voi când a zis că sunteți prea posesive. și dă să plece. Și cum conștiința lui Jimin il face să vină aici cât timp Serena e la somn, se teleportează în spatele brunetei.Până la urmă vă ajut cât îmi permite timpul. N-am chef de un război cu voi pe care oricum il dominați numeric. Nu vreau să se strice și relația Bellei din cauza unui scandal copilăresc. și se întoarce cu fața spre ea. Iar cu Klaus nu merge mânia cu care tu și ceilalți ii dați lui Klaus.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 13, 2018 11:26 pm

Bruneta se miră de asta şi se întoarce repede la el. Ok. Până la urmă e copilul tău, discută tu cu el.. şi dă să se calmeze. Faptul că Jimin-Morocănosul venise nesilit de nimeni acolo să ajute la rezolvarea situaţiei o mira. Poate se dă dur doar de faţă cu Serena. Asta ar explica multe.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 13, 2018 11:31 pm

Am încercat eu o discuție mai dură și nu a mers. Copilul e foarte stresat acum. Mai bine l-ați lăsa în pace o vreme și nu mai puneți presiune pe el să accepte copilul ăla așa forțat. Că nu ar accepta nimeni de il bați la cap atâta. și ii spune un discurs rațional. Mai bine doar am sta în spate deocamdată.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 13, 2018 11:35 pm

A, da? I-a trimis mesaj Celiei că pleacă din oraş şi să nu îl caute niciodată. Eu nu aş paria că s-ar întoarce dacă l-am lăsa să plece. comentează repede, uitându-se după Klaus care era destul de departe. Până la urmă, ce motiv ar avea să se întoarcă? Ce motivaţie?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 59 of 100 Previous  1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 79 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case