Kanie Mansion
2 posters
Page 21 of 100 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 60 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame conduce mașina normal până când ajunge în fața unui avion negru, la fel ca mașina cu rampa pt mașina. Că era în alt oraș și nu voia un drum lung. Plus că vrea să arate cât e de bogat. Hai la plimbare.
și ii face un zâmbet smecherest.
și ii face un zâmbet smecherest.
Bruneta intra curioasa în avion și îl analizează. Nu avea sa întrebe de unde sau de ce are un avion privat, ca se aștepta ca Akame sa se răsfețe cu tot ce e șmecher. Ajung intr-un final în celălalt oraș, la casa respectiva. Acolo îi aștepta un barbat mai bătrân dar serios care le invită sa vadă casa.
Dede- Admin
Poftiți, poftiți. Scuze dacă întreb, dar pot să întreb de ce vreți o casă nouă? întreba bărbatul normal. Că nu voia să își dea casa unor străini, are niște principii. La care Akame se pune în față ca un adevărat bărbat.
Eu și viitoarea mea soție vrem să întemeiem o familie cu mulți copii. spune serios și direct.
Eu și viitoarea mea soție vrem să întemeiem o familie cu mulți copii. spune serios și direct.
Bruneta zambeste când aude și îl strânge de mana cu drag. După intra în casa și de uita prin ea. Mai trebuie modificata puțin și bineînțeles mărită. Dar e frumoasa per total. îi zice mai încet și ajung în dormitorul cel mare de la etaj.
Dede- Admin
E drăguță. Iar dacă ție îți place asta e tot ce contează. ii spune în șoaptă și o pupă pe obraz. O cumpăr da?
Da. O sa fie perfecta pe viitor. îi răspunde fericita. Casa asta unde se putea teleporta oricând era ca o scăpare din viața cu Levi și o începere a ce are cu Akame.
Dede- Admin
Astfel Akame se duce la proprietar și ii semnează actul de cumpărare al casei cu tot cu terenul din jur și ii dă toți banii plus un bacșiș într-o servietă. Bătrânul ii mulțumește și pleacă. Oficial e casa noastră, Cecilia.
și o strânge în brațe
și o strânge în brațe
E perfect. Abia aștept sa începem sa lucram la ea. zice de asemenea fericita și o strânge în brațe.
Dede- Admin
Atunci hai cu avionul să ne uităm de mobilier și constructori. Ce ți-ar place? Un stil clasic de tip victorian sau ceva modern? o întreba entuziasmat. De sex nu se gândea că doar ce au terminat de puțin timp.
Victorian, desigur. zice şi ea şi merg împreună înapoi la avion. Dar, dragule, nu ar fi mai logic dacă am lua cu o maşină?
Dede- Admin
Page 21 of 100 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 60 ... 100