Kanie Mansion
2 posters
Page 22 of 100 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 61 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mergem în Franța acum. La motorul avionului ajungem în 2 ore acolo. Vreau să te bucuri de călătorie. Plus că avionul are mai mult loc. și se așează la comanda avionului.
Ea răsuflă şi se întinde pe un scaun, fiind foarte comodă. După ce o terminăm, îi arătăm şi Celiei. Abia aştept să îi auzim părerea.
Dede- Admin
O să ii facem o adevărată bucurie. Mi se potrivește rolul de sot și tata nu? o întreba mai mult din gluma decât serios. Astfel avionul pleacă din țară și e deasupra oceanului pacific.
Da sa știi. Mai ales rolul de soț. răspunde imediat și se ridica sa îl sărute pe obraz. Își pune mâinile pe umerii lui și îl masează încet.
Dede- Admin
Brunetul zâmbește cald și își relaxează umerii*E un adevărat compliment, mulțumesc.Dar asta doar că ne potrivim în timpul sexului? și e ceva mai serios. Totuși admiră și priveliștea oceanului văzut de la geam.
Ești fraier? Normal ca nu! zice puțin deranjata de întrebare. Ești iubitor, pasator, atent, mă răsfeți, Îți dai silința sa te înțelegi cu Celia, m-ai aparat în fata lui Levi....Și mă și futi bine când trebuie. Ești tot ce îmi pot dori de la o căsnicie. continua sincer.
Dede- Admin
Știam deja asta, dar am vrut să o zici tu cu voce tare. și apasă butonul de pilot automat când vorbește, după care are un zâmbet mai șmecherește. Nu crezi că viitorul tău soț merită să fie răsfățat mai mult timp? și ii ia o palmă și ii o duce între cracii lui la fermoar.
Ea pricepe ce doreşte el, aşa că e destul de relaxată. Dacă soţul meu vrea să fie răsfăţat acum de 5 ori pe zi, nici nu vreau să ştiu ce greu o să-i fie când o să fiu însărcinată. apoi chicoteşte şi îl apasă pe pantaloni. Când simte unde e penisul, vâră mâna înauntru şi începe să-l maseze.
Dede- Admin
De-aia profit de timpul pe care mi-a rămas. Că parcă văd că după ce ne căsătorim o să facem copii odată la 5 ani. și chicotește, dar după ce pune ea mana acolo se întinde puțin și își relaxează tot corpul.
Ceciliei nu îi ia mult până ce i-o scoate din pantaloni şi se linge pe buze. Se pune între picioarele lui în genunchi şi îl priveşte cu ochi mari. Era mai interesant dacă conduceai tu cât eu mă jucam aici, dar ar cam fi viaţa noastră în pericol... se plânge scurt şi începe să îi lingă capul penisului.
Dede- Admin
Page 22 of 100 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 61 ... 100