Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 60 of 100 Previous  1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 60 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Fri Apr 13, 2018 11:38 pm

Un vampir e loial partenerii sale pe veci. S-ar întoarce oricum că i-ar simții lipsa. Cel puțin așa știu eu. și ridică din umeri și se așează pe o bancă și își aprinde un trabuc.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 13, 2018 11:44 pm

Bruneta oftează lung şi se dă bătută. Mi-e frică să nu fie prea târziu când se întoarce. Celia e mai sensibilă emoţional decât restul din familie. Pe lângă asta, mereu a depins de Klaus, în orice domeniu. Nu ştiu cum o să ducă la sfârşit sarcina singură, dacă o să o ducă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 13, 2018 11:49 pm

O să port o discuție cu el singur odată.
Mai gândiți-vă și voi la niște planuri dacă e. Iar când mai sunt probleme dați-mi un mesaj, nu mai veniți la mine în dormitor după sex că normal că îmi fac nervi.
și clarifică tot. M-am tirat, pa. și se teleportează înapoi la Serena
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 13, 2018 11:58 pm

De parcă știu ele când nu face el sex, la cât de "activ" este. Cecilia nu mai are nici ea ce face acolo așa ca se teleporteaza la Akame sa îi povestească. Pana la urma, Jimin nu e plin numai de ură față de ei. Celia era în camera ei, în pat. Își închisese telefonul și voia sa stea singura. Își tot repeta în cap ca sarcina asta a fost prima ei decizie serioasa pe cont propriu și ca o sa o duca pana la capăt, indiferent de riscuri, dar deja începea depresia.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 14, 2018 12:08 am

Akame voia să se implice, dar știe că Celia vrea să stea singură iar tot ce poate face e să aștepte. În același timp Klaus voia să stea departe de agitația asta din ultimele două zile și să se calmeze. E tot în oraș, dar la unele baruri mai greu de găsit.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 14, 2018 12:19 am

Deocamdată nimeni din partea feminina a familiei nu mai avea de gând sa îl caute. Cecilia decide sa se abțină câteva zile din a mai criza și sa vadă dacă se îmbunătățesc lucrurile. Mai importanta decât răzbunarea pe Klaus era sănătatea fiicei sale și viitorului nepot. Fiind în luna a patra, cam era timpul sa afle și sexul copilului.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 14, 2018 12:28 am

Astfel peste casă s-a așternut liniștea. Gemenele stau împreună în timp ce o așteaptă pe Celia să iasă din cameră. Bine măcar că nu e Levi ca să nu se certe și cu el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 14, 2018 12:31 am

Numai el știe ce face și barbatul ăla care acorda prea putina atenție familiei. Trec cam patru zile și Celia reușește sa nu dea în depresie, special pentru copil. Încearcă sa mănânce sănătos, face plimbări prin parcurile mici și citește cărți despre cum sa fii mamă. Cecilia are o stare buna acum ca își vede fetița în regula și se poate bucura atât de ea, cât și de Akame în privat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 14, 2018 12:35 am

În astea patru zile în care au stat separați Klaus s-a calmat și nu mai are gânduri negative așa de mari. De lipsit ii lipsea Celia. Dar tot nu trece peste faptul că a făcut ceva de genul fără acceptul lui. Jimin nu ia mai zis nici el nimic. Iar Akame tot încercă să le îmbărbăteze pe fete
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 14, 2018 8:53 am

Vine și momentul ca, în toată drama asta de care ei doi oricum nu știau, Aurora și Hans sa vadă ce fac și ei pe planul respectiv. Fata era confuza în legătură cu relația lor, în sensul ca ar fi vrut sa fie și ei ca ceilalți copii, căsătoriți, dar parcă credea și ca e prea devreme. Era acum la o cafenea cu Hans și tocmai le veniseră băuturile. Hans, de ce toți au avansat cu relația lor, numai noi nu? întreabă direct, pe un ton mai încet. Cei doi erau mereu sinceri unul cu celălalt și nu își ascundeau lucruri, motiv pentru care Aurora zice direct pe față. Adică ori sunt căsătoriți, ori au copii... Poate ca e devreme, dar cum se face ca toți au făcut vreuna dintre chestiile astea, numai noi nu?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 60 of 100 Previous  1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case