Kanie Mansion
2 posters
Page 61 of 100 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100
Re: Kanie Mansion
Hans asculta tot și o privește in ochi pe Aurora. Era de părere că relația lor de acum e bună și că nu trebuie să se grăbească dacă nu e nevoie. Dar acum e altceva, simte că rozalia se simte inferioară și nu e deloc ok.Am crezut că vrei să te bucuri de viață și tinerețe mai mult.Dacă vrei copil putem să îl facem seara asta, iar pentru cerere o să o fac când nu te aștepți. Că m-ai luat în surprindere și trebuie să aleg momentul potrivit când să te iau drept soția mea. În fond suntem suflete pereche și e normal să facem o familie și aici.Te iubesc. ii răspunde sincer și zâmbind calm și cald. Spre deosebire de ceilalți băieți, Hans e mai cu capul pe umeri și nu vrea să o dezamăgească pe Aurora. E băiat inteligent și a studiat destinele lui și a rozaliei și e conștient de cât de importantă e Aurora în viața lui. De-aia nu face figuri ca restul băieților
Ei îi tresare un zâmbet pe fata și îl ia de mana peste masa. Copiii poate peste 2-3 ani. Deocamdată simt ca dacă am face pasul acesta, am depinde încă de părinți. Însă mi-ar placea sa ne căsătorim, sa știu ca suntem legați și spiritual, în fata altarului. Avem o credincioasa aiciiiii.
Dede- Admin
Foarte bine draga mea. O să te cer în căsătorie când simt că momentul potrivit și o să jurăm în fața lui Dumnezeu că o să avem grijă unul de celălalt mereu. și își încrucișează degetele de ale ei. Hans nu era chiar așa de credincios, dar pentru Aurora trece de orice orgoliu pentru că o iubește. Hans crede mai mult în iubire și în familie.
Nici Aurora nu mergea Duminica la Biserica sau chestii de genul, dar credea în căsătoria legala, făcută de un preot adevărat. Oare de la cine o fi moștenit asta? Străbunicii lui Raizel? Am înțeles. Mă bucur ca și tu Îți dorești asta. Și după discuția lor pașnică, care a rezolvat singura nelămurire din relație, putem trece mai departe, la Eden și Julietta care se aflau undeva în munți, la o Manastire foarte mare, plina de călugări, flori, spațiu liber, soare și tot ce e pașnic pe planeta. După vacantele lor ba la mare, ba la munte, ba în zone cunoscute și aglomerate, au decis sa meargă undeva liniștit și prielnic pentru suflet. Pana acum, argintia ducea bine sarcina și nu o deranja când mergea. Efectele de genul probabil le va resimți de prin luna a șasea. Era foarte fericita ca poate sta doar cu Eden. Acum se plimbau prin gradina, tinandu-se de mana. Pe lângă ei mai treceau călugări în diferite părți, fiecare cu treburile lui. Erau și câțiva oameni normali, dar mai putini, căci locul nu s-a dorit a fi un obiectiv turistic, ci doar un loc pașnic pentru cine vrea sa vină.
Dede- Admin
Eden simțea o mare pace în suflet și o fericire de nedescris. Se simțea ca acasă în locul acesta pașnic și plin de soare. Astfel cuplul nostru intră in biserică ca să vadă icoanele sfinte. Era o tăcere și doar ei erau acolo. Astfel, când sunt în mijlocul tuturor celor sfinte, Eden se pune în genunchi și scoate un inel cu un diamant argintiu foarte strălucitor și pur. Julietta, în fața lui Dumnezeu și a tuturor sfinților din această casă a sufletelor, vrei să fii soția mea și mama copiilor mei pe veci? spune pe un glas sincer și foarte cald. O rază de lumină bate la geam ce ii acoperă pe cei doi, de parcă cererea lui e văzută și de divinitate. Era momentul perfect ca ei să devină o familie cu totul. O iubește pe Julietta și simte că fără ea nu poate trăii. De-aia a cerut-o în căsătorie.
Julietta se uita la inel, apoi la Eden și începe sa se emoționeze. Nu mă pot imagina fără tine, Eden. Ți-am zis odată, dar acum iti promit în Biserica ca o sa îți fiu loiala tie și numai ție, ca o sa îți dau câți copii doresti si ca o sa îmi dau silința sa fiu cea mai buna soție pe care ai putea-o avea vreodată! Da, vreau sa fiu soția ta! îi răspunde hotărât și îl îmbrățișeaza.
Dede- Admin
Eden o sărută pe buze și o îmbrățișează cu drag. Te iubesc, soția mea. și ii pune inelul care le leagă destinele. După care ii pupă și burtica. Că da, știu că vor avea o fetita!
Pe nume încă nu s-au decis, ca parcă nici unul nu era destul de reprezentativ și pur pentru ei. Dar mai e timp. Și eu te iubesc, soțul meu. îi zice sincer și îl sărută și ea. Totuși, nu știm cât de bine e sa ai asemenea gesturi înăuntrul unei clădiri sfinte, așa ca după puțin timp rupe îmbrățișarea buzelor lor. Nunta trebuie s-o facem acasă, alături de familiile noastre. îi zice începând deja sa își facă planuri.
Dede- Admin
E și el de acord legat de gesturi și nuntă. Da. De preferat să o facem când copila noastră o să fie mai mare. Să se bucure și ea. și o strânge de mână după care ies afară. Se pun pe o bancă unde au ca priveliște o grădină de trandafiri și de razele calde ale soarelui. Ii înconjoară gatul cu brațul lui și o duce la pieptul lui, să se liniștească
Ea se face comoda acolo și admira priveliștea. Îmi doresc ca viața noastră sa rămână veșnic pașnică ca acum. zice încet.
Dede- Admin
Page 61 of 100 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100