Kanie Mansion
2 posters
Page 29 of 100 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 64 ... 100
Re: Kanie Mansion
Astfel Akame se bucură de Cecilia. Se lasă dominată timp de 2 ore în care îi face blowjob , îi stă capră până fundul blondei e roșu și crăcănată cu el deasupra ca Cecilia să se descarce. Acum cei doi erau în pat și Akame ia pastile după care primește un apel. Vorbește în limba Japoneză la telefon și după îl încheie. Diseară mergem în Japonia. De data asta eu o să fiu bărbatul. Cum e țară străină va trebui să mă pregătesc să arăt cât de cât asemănător cu ce e acolo la modă. și se întinde leneșă puțin.
Este o misiune? întreabă curioasă, fiind încă în forma de băiat şi ţinând-o pe umărul lui. Dacă Cecilia avea să fie fată, trebuia şi ea să se pregătească pe măsură.
Dede- Admin
Da. Trebuie să mergem la un cazino să oprim o mare bandă de mafioți Yakuza de a face trafic cu tone de cocaină la noi în țară. îi spune movaliului relaxată. Se dă jos de pe el și o reface pe Cecilia în femeie. Iar Akame revine la forma lui de băiat. O să-mi ia cam o oră să mă pregătesc la baie. E ok pentru tine Cecilia?
Da. Într-o oră o să fiu şi eu gata. şi îl sărută pe buze, apoi se ridică şi ea să meargă în altă baie.
Dede- Admin
Astfel Akame intră în baie și își face prima oară un duș ca să fie sigur că e curat. Își spală părul mai mult cu șampon și balsam ca să fie mai drept și mai moale. Astfel după dușul de 25 de minute, brunetul se usucă la păr cu usctăroul. Partea din față , adică bretonul, este făcut cu placa de păr și fixativul ca să stea drept. Se pensează puțin pentru a avea sprâncele mai subțiri, se dă cu balsam de buze să le aibă mai moi iar ochii îi face de culoare mov ca să atragă atenția. Hainele de pe el le transformă într-un costum negru total împreună cu un ceas rolex ca să fie gata. Își dă cu unul dintre cele mai scumpe parfumuri la gât și a terminat. E acum în sufragerie și o așteaptă pe Cecilia.
- Spoiler:
Şi Cecilia e gata câteva minute după. Îşi făcuse un duş, îşi aranjase părul într-o coadă, lăsase ochelarii care oricum nu erau de vedere, ci doar de formă, să pară un adult serios. Dar acum voia să fie mai tânără decât este normal o mamă, însă nici prea copilăroasă, aşa că alege un Kimono negru simplu şi un look normal. Iese din baie, se aranjează într-o oglindă şi merge spre sufragerie.
- Spoiler:
Dede- Admin
Oh. Te excit din priviri? Clar mă iubești. și chicotește după care o ia de braț. Ce? Îți place cum m-am aranjat? Că și tu arăți foarte bine. și o sărută pe buze scurt. Da, combină un tip care arată de la sine foarte bine cu pregătirea unei fete și iese Akame.
Ea are nevoie de câteva momente să-şi revină, aşa că se uită în partea opusă şi se muşcă de buză. Să nu îţi mai schimbi freza asta, că te reneg mai rău decât te-ar renega mama. spune pe un ton posesiv şi egoist. A luat-o în surprindere şi nu numai cu părul, ci şi cu ochii, costumul, adică tot aspectul lui de acum. Îl strânge de braţ şi se lipeşte de el, dar tot nu îl priveşte.
Dede- Admin
Dacă ție îți place cum arăt acum, atunci rămân așa și în viața de zi cu zi. că Akame n-are o problemă cu asta. Îi place să se aranjeze ca fată, așa că nu i-ar fi greu dacă trebuie să o facă și ca băiat. Zâmbește cald și luminos și o conduce pe brunetă până la avion. După tine, te rog. și o lasă pe Cecilia să urce prima.
Fata se mai linişteşte şi urcă în avionul cu care se obişnuise deja, apoi se uită la Akame cu drag. Chiar eşti perfect. Exact cum mi-am dorit. zice încet.
Dede- Admin
Page 29 of 100 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 64 ... 100