Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 16 of 100 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 58 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 16 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Thu Mar 29, 2018 12:13 am

Akame geme imediat , dar nu vrea să arate că e ușor de îmblânzint. Astfel fata face o „tehnică” specială a ei. Își lipește picioarele ca fundul ei să arate într-o formă de inimă iar picioarele ei apropriate fac vaginul și mai strâmt decât e. Astfel pune pe penisul movaliului o presiune și își arcuiește spatele ca să se vadă și mai bine. Călărește-mă, Cecilia. Fii bărbat și domină-mă!! spune fata în timp ce geme senzual și își mișcă fundul în stânga, dreapta sus și jos ca să se joace cu penisul băiatului.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 29, 2018 12:15 am

Noul nostru băiat are gânduri malefice aşa că o prinde cu o mână de păr şi o trage în timp ce începe să dea în ea mai tare şi mai repede, vrând să ajungă cât mai adânc în ea. Cu cealaltă mână îi prinde un sfârc şi îl ciupeşte.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 29, 2018 12:20 am

Fata geme din ce în ce mai tare și voia mai adânc. Știa că Cecilia n-are experiență ca băiat încă așa că se împinge în penisul lui ca să îi fie în uter. Presiunea pusă de movaliu o fac pe fată să stea pe coate. Fata se udă din ce în ce mai mult. Totuși primește un apel de la Eden și cum e copilul ei normal că răspunde la telefon. Își controlează gemetele și îi zice. Ce faci dragule? Cum e vacanța ta cu Julietta? Mai încet Cecilia. Că e fiul meu la telefon. zice în gând foarte serioasă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 29, 2018 12:25 am

Ceciliei nu îi place că fix primul ei moment de băiat trebuie încetinit momentan, aşa că nu o ascultă pe Akame, cum nici ea n-a ascultat-o la început! Teleportează o pungă de bile de biliard şi vibratoare micuţe în mâinile ei. În timp ce se mişcă înauntrul vaginului ei, începe să-i apese o bilă de biliard în anus şi un vibrator micuţ, apoi altă bilă, alt vibrator, şi tot aşa. Dar nu mă băga în seamă, vorbeşte liniştită..Eu nu vreau să deranjez. îi răspunde pe un ton inocent şi o apasă mai tare cu bilele. Voia să bage până la refuz.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 29, 2018 12:29 am

Asta o excită pe blondă mai mult și se mușcă de limbă ca să nu geamă tare. Vrea să termine conversația mai repede așa că îi zice. Ai nevoie de ceva? Că-s cam ocupată să antrenezi ceilalți copii. îi spune pe un ton serios. Nu mama. Doar am vrut să-ți zic că am ajuns în altă țară și că suntem ok. îi spune Eden pe un ton normal. Bine. Ai nevoie de ceva? De bani poate? așa, ca să fie sigură. Nu, sunt ok. și după ce-și iau la revedere închide telefonul. Dacă nu mă faci să-mi dau drumul nu pupi blowjob. și se întoarce cu privirea la el cu o privire de perversă, ca să îl motiveze pe movaliu mai tare.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 29, 2018 12:32 am

Lasă că o pupi tu fie că vrei fie că nu când te întorc cu faţa la mine. îi răspunde încrezător. Şi pentru că magia neagră nu era total nefolositoare aici, o foloseşte pe penis pentru a-l îngroşa atât de mult încât e cât o bilă de biliard. Termină cu ocuparea anusului şi dă drumul la vibratoare la maxim, că ştie că pe Akame n-o iei uşor dacă vrei să rezolvi ceva. Acum în vagin începe să se mişte mai tare şi o împinge cu o mână să cadă cu faţa în pernă în timp ce cu cealaltă palmă o plezneşte peste fundul acela în formă de inimă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 29, 2018 12:36 am

Acum blonda e super excitată și are orgasme tari și multiple de s-ar auzii în toată casa dacă nu era timpul oprit. Așa te vreau dragul meu. Fă-mă curva ta. Fii din ce în ce mai rău în pat. ii zice excitată încât ii geme și numele în repetate rânduri.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 29, 2018 12:42 am

Tot simte că nu e destul, aşa că ia un prea bine cunoscut (al cărui nume nu-l cunosc) vibrator puternic pe care îl dă de asemenea la maxim şi îl apasă de clitorisul ei.
Spoiler:
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Mar 29, 2018 12:47 am

Blonda geme și mai tare și începe să tremure din cauza presiunii. Totuși nu renunță. Își face vaginul in interior să fie din ce în ce mai strâmt ca Cecilia să aibă o presiune mai mare cu tot cu plăcere, după care se mișcă de parcă acum Akame trage de el în vagin de parcă il suge, să arate că deși e la mâna lui tot e greu de controlat. Își duce mana la clitoris și se joacă și ea acolo.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Mar 29, 2018 12:54 am

Dacă face asta, Cecilia ajunge la capătul uterului şi o loveşte în perete cu putere. Simţea că e o adevărată provocare să o mulţumească pe Akame, aşa că mai face o clonă care vine în faţa fetei şi îi bagă tot penisul până în gât, căci avea aceeaşi grosime şi lungime ca băiatul adevărat după ce şi-a mărit-o cu magia neagră. Până nu cazi de oboseală, n-o să te las. îi şopteşte cel original la ureche şi după o muşcă şi trage tare de lob. Cu o mână o trage de păr să stea cât mai arcuită, iar cu cealaltă apasă vibratorul menţionat anterior cât mai mult de clitorisul ei şi îl mişcă acolo cât mai mult. Clona, înafară de a avea scopul de a o îneca pe Akame cu penisul, o şi apucă de sfârcuri şi o trage de ele spre el, ca să fie trasă aşa în ambele părţi, forţat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 100 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 58 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case