Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 30 of 100 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 65 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 30 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Thu Apr 05, 2018 12:49 am

Helău, eu mereu mi-am schimbat look-ul când simțeam că ceva nu e ok. După ce terminăm cu ăia o să te crăcesc și o să te fac să țipi până rămâi fără glas. și îi zâmbește șmecherește , palma lui dreaptă o strânge mai tare de picior și se mișcă puțin înspre vagin să arate cât de bărbat e. Totuși nu voia să o ude încă, așa că nu se aproprie prea mult de zona ei intimă.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Thu Apr 05, 2018 12:57 am

Dacă o chinuie cu aşa vorbe şi gesturi, degeaba nu apropie mâna, că ea tot se udă puţin. Deci trebuie să terminăm repede ca să mă crăceşti. şi pune mâna peste a lui, încrucişându-şi astfel degetele amândoi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Apr 05, 2018 1:00 am

O strânge de mână și conduce avionul pe pilot automat că vremea e liniștită. Inele lor apar și stau foarte apropriate. E ok pentru tine dacă acolo zic că ești soția mea? Că nu vreau să te considere cineva drept dama mea de companie. o întreabă mai serios acum, că da, era nevoie.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Apr 05, 2018 1:27 am

Îți dai seama ca as fii mai mult decât mandra sa fiu soția ta, draga. îi răspunde uimita atât de gest, cât și de întrebare. O sa dau tot ce am mai bun dacă o sa fie vorba de vreo lupta. Trebuie sa îmi refac puterile.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Apr 05, 2018 1:43 am

Nu trebuie să ne batem cu puterile aici draga mea. E o bătaie psihologică mai mult. Trebuie să intru în pielea lor și să-i opresc fără să fiu vizibil civililor. Că așa rezolv eu lucrurile cu misiunile de genul. îi explică brunetei serios și sincer. Că-s mai multe tipuri de bătaie , nu doar cele clasice, da.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Apr 05, 2018 10:06 am

Well, ea n-avea de unde știi. Se pare ca de data asta mai mult o sa stea pe bara și o sa privească. Ah, ok, am înțeles. iar acum așteaptă doar sa ajungă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Apr 05, 2018 10:15 am

Astfel Akame și Cecilia călătoresc până în Japonia unde aterizează cu avionul într-un bloc foarte modern cu multe etaje deținut de Akame. Niște angajați vin să-i întâmpine. Clădirea asta este deținută de mine. Închiriez spațiu de birouri pentru mai multe firme. îi explică pe scurt de ce au aterizat aici. Cum nu știi limba și ai avea nevoie de ajutor... astfel Akame o atinge de umăr și pune o vrajă pe Cecilia, ca tot ce aude și vorbește să se înțeleagă reciproc cu toată lumea. O scutește din învățarea altor limbi. O ia de mână și o prezintă drept soția lui. Ca să se înțeleagă care e autoritatea brunetei. Merge cu ea la lift și dă să coboare. E un drum destul de lung având în vedere că clădirea are peste 50 de etaje.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Apr 05, 2018 12:39 pm

Brunetica e atenta la ce e împrejur și ce zice Akame. Ce frumos e aici. Acum unde mergem?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Thu Apr 05, 2018 1:10 pm

Mergem cu mașina în Kyoto la cazino.
O să trebuiască să mă ajuți. Eu nu o să pot folosi puterile că o să se uită la mine. Așa că atunci când îți zic să oprești timpul să o faci.
ii zice serios. Afară ii aștepta o mașină, un Lambirghini decapotabil și alb ca perla. Că deh, Akame are mai multe mașini.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Thu Apr 05, 2018 2:49 pm

Oh, ușor. Credeam ca o sa mă pui sa îi distrag sau sa mă dau la ei. apoi rade și îl sărută pe obraz.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 30 of 100 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 65 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case