Kanie Mansion
2 posters
Page 36 of 100 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame a rămas fără energie. Ochii ii revin la normal și cade dus in pat. Adoarme instant fără să știe ce s-a întâmplat sau ce a făcut. Ia trecut toate rănile, dar sexul cu Cecilia ia consumat mare parte din energie.
Fata sta sa își revină și ea, dar zambeste când vede ca a calmat-o pe sora ei. După aproximativ 15 minute se ridica și merge cu grijă să facă dus ca sa nu mai murdărească mai mult decât e deja. Când termina, își ia kimonoul (singurul obiect vestimentar cu care a venit și care a supraviețuit nerupt) și se teleporteaza cu tot cu Akame în patul din hotel. Îl învelește și se culca cu el, după ce retrage bariera din blocul de unde plecaseră și o pune pe camera asta de hotel, logic. Era precauta rău seara asta.
Dede- Admin
Akame cum a revenit la normal se pune într-o parte și își bagă fața între sânii Ceciliei în timp ce o tine în brațe.
Ea își mângâie sora pe cap și adorm astfel îmbrățișate.
Dede- Admin
Trece noaptea și se face ora 11. Akame se trezește și o vede pe Cecilia. Era bucuros și supărat în același timp. Îți apreciez devotamentul. Dar dacă pățeai ceva? spune încet, mai mult pentru el.
Mi-am propus sa nu te părăsesc, nici la bine, nici la rău. Vreau sa îți știu toate laturile, indiferent de costuri. îi răspunde cu ochii încă închiși, apoi îi deschide. Era de ceva vreme treaza, dar o astepta pe Akame. Pe lângă asta, sunt o masochista cu puteri care se și poate regenera. termina argumentul și chicoteste.
Dede- Admin
Akame oftează ușurat. Mă bucur că ești ok și nu ai traume sau răni urâte. după care o sărută pe buze. Ti-a plăcut atunci latura mea sălbatică? și chicotește și brunetul.
Eh, e o latura pe care trebuie sa o acceptam. Îmi place duritatea lui, dar nu și ca nu putem comunica. îi răspunde și ridica din umeri. Se pune în fund încet, privindu-și corpul. Vânătăi nu mai avea, dar mușchii de la picioare și zona soldurilor erau cam sensibile.
Dede- Admin
Ok.. Răni importante ai? întreba serios. Că știe că a fost incontrolabil și trebuie să știe ce se petrece de la Cecilia. Altfel nu prea avea cum în momentul de față.
Nu văd. O sa mai ia putin pana îmi revine zona soldurilor. Nu știu dacă ai văzut vreodată o filmare cu tine în forma aia, dar nici nu vreau sa descriu cât de gigantic e penisul tău atunci.. și pune pana pe burta. Era ușor glumeata ca sa nu o îngrijoreze pe Akame, dar în același timp spunea și adevărul.
Dede- Admin
Page 36 of 100 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100