Kanie Mansion
2 posters
Page 39 of 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame zâmbește și o sărută pe frunte.Foarte bine. O să facem amândouă copii și o să fim fericite. Tu îmi completezi sufletul cu iubirea pe care o tot căutam. Abia aștept să îmi faci copilași, să fiu mamă iar și să te fac fericită. și ii duce la chipul la pieptul lui, să ii simtă inima.
Te vreau doar pentru mine, Akame. spune mai încet ca o posesivă şi îl strânge în braţe. Trăsura măreşte puţin viteza, astfel că acum merge normal.
Dede- Admin
Și eu te vreau, Cecilia. Vreau să fim împreună pe veci fără să ne mai deranjeze un muritor. spune brunetul sincer în timp ce ii mângâie parul tandru.
Acum că şi-au făcut toate declaraţiile, se simt mai bine. Ea se pune la loc lângă el pe bancă şi revine la a admira priveliştea. E aşa frumoasă viaţa asta, fără griji şi muritori.
Dede- Admin
Mai așteaptă puțin draga mea. În câțiva ani o să fim libere de soții noștri și o să ne oficializam relația. Până atunci o să îți arăt toată lumea. ii zice relaxat și o ține de mână.
Îl ia iar de mână şi îl strânge. Avea încredere în el. Aşa au cei doi parte de o plimbare foarte frumoasă, până ce trăsura îi duce iar acasă, adică la blocul respectiv. Mai ai treabă aici sau plecăm acasă? Cred că Celia se întreabă pe unde suntem.
Dede- Admin
Well, nu vreau să îți arăt tot. Deci hai acasă. și ii zâmbește. Rămânem așa sau ne schimbăm?
Ne schimbăm acasă. Acum vreau să văd ce face fetiţa. răspunde ca o mamă preocupată şi adevărată. Între timp, cum trecuse doar o zi, pe Celia o ia deja o senzaţie de greaţă şi vomită ocazional. Se pare că rămăsese însărcinată, dar nu făcuse încă nici un test să fie 100% sigură.
Dede- Admin
Akame cu Cecilia se țin de mână și se teleportează acasă direct în camera lor. Brunetul se reface în blondă iar hainele sunt făcute să fie obișnuite cu magia neagră. Du-te la Celia.
Se schimbă şi bruneta la fel şi se teleportează în sufragerie. Simţea energia fetei în baie, deci decide să o aştepte în apropiere, că nu intră să-i distrugă spaţiul privat. Celia vede că se linişteşte şi nu mai vomită aşa că se duce la chiuvetă, îşi clăteşte gura cu apă mentolată, se şterge şi după iese. Mama? întreabă puţin confuză, dar fericită în acelaşi timp aşa că merge la ea să o îmbrăţişeze. E prima oară când pleci fără să spui nimic nimănui... se plânge după. Scuze, draga mea, am fost cu Akame să o ajut să rezolve ceva. răspunde calm şi o mângâie pe cap. Se bucură că o revede.
Dede- Admin
Page 39 of 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100