Kanie Mansion
2 posters
Page 69 of 100 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100
Re: Kanie Mansion
Dacă nu era nepotul lui Jimin deja pleca și nu mai făcea atâta efort. Astfel stă liniștit și calm de acum. Klaus o ascultă de tot și îi răspunde. Ai făcut ceva ce nu am vrut și eu iar orgoliul meu nu a acceptat așa ceva. Dacă am fost nesimțit și rău că te-am lăsat așa? Da,am fost. Nu te rog să mă ierți că probabil nu o vei face. Doar că în timpul ăsta cât am stat departe mi-ai lipsit foarte mult. Probabil aveam teama de a pierde tinerețea mea...Totuși vreau să te ajut să crești copilul și să fim iar împreună. Iar în caz de mă urăști, nu o să mai mă implic. și stă departe de ea în vis, să nu pună presiune pe Celia.
Mă ajuţi din milă sau că te-a obligat cineva? îl întreabă direct, încă urâcioasă. Ultima oară când ne-am văzut, erai în stare să mă loveşti în burtă ca să pierd sarcina. Cum vrei să am încredere în tine că nu o să-i faci nimic rău?
Dede- Admin
De mă obliga cineva nu eram aici. Și nici din milă. Doar că mi-ai lipsit și că fără tine viața mea nu are sens. și oftează. Dacă nu ai încredere în mine putem avea grijă de copii alături de adulți. Așa ești sigură că nu am cum să te rănesc.
Bruneţica se uită încruntată la el, apoi oftează. Şi ei îi era dor de el foarte mult, dar nu putea ierta ce a păţit. Poate că am greşit că am rămas însărcinată, dar ştiai că îmi doream. M-am bazat pe tine de când te-am cunoscut şi m-ai lăsat când mi-erea mai greu. N-ai vrut copilul ăsta şi sigur nu îl vrei nici acum... Dar am nevoie de tine, din păcate, aşa că o să le rog pe mama şi mătuşa să pună o vrajă pe copil care să-l protejeze în cazul în care cineva vrea să-i facă rău. Pentru că nu o să ţi-l dau aşa, pur şi simplu. răspunde hotărâtă.
Dede- Admin
Foarte bine. Nu-s în postura să negociez. Atunci o să te las și îmi fac prezența fizică pe hol. Fii tare la naștere. și o pupă pe obraz ca să o încurajeze. Măcar acum pe final măcar... Astfel Klaus iese din vis și își face prezența fizică pe hol prin teleportare. Akame instant îi dă un picior între craci și Klaus normal că îl doare ca dracu și cade în genunchi. Zi mersi că-ți fac doar asta. Dacă copilul nu avea nevoie de un tată nu mai erai aici. Dacă o mai rănești vreodată chiar și din greșeală te trimit în iad chiar dacă ești vampir nemuritor și închid ușa! spune blonda mânioasă. Jimin se aștepta la ceva de genul. Ce fete agresive ai tu dragă. Se vede că au spurcăciunea soțului tău. și pentru prima dată Jimin vorbește mai amicește cu Shirley în gând. Oarecum Shirley cu Jimin seamănă, amândoi sunt stâlpii familiei lor și încearcă să îi țină pe toți aproape chiar dacă partenerii lor, Izaya și Serena, par că nu îi interesează așa de mult.
Eh, cine ştie, poate o să vină şi momentele lor de afecţiune mai mare asupra familiei. Să mă vezi şi pe mine certându-mă cu Akame. îi răspunde apoi chicoteşte. Ea e foarte afectuoasă cu cei apropiaţi şi foarte dură cu cei care ne rănesc. O să se obişnuiască cu el dacă şi Celia îl acceptă. Bruneţica micuţă se trezeşte şi atunci îi se rupe apa, intrând în travaliu. Asistentele strigă la doctor că vine copilul şi, toată lumea de pe hol poată auzi asta de asemenea. Oh, însfârşit vine stră-nepoţelul meu! exclamă repede şi îşi împreunează mâinile, fericită.
Dede- Admin
Klaus doar speră ca nașterea să fie ok. În timp ce Akame se uită prin perete ca să vadă nașterea că vrea neapărat spoilere. Jimin e liniștit că totul e ok și doar stă. În timp ce Izaya stă ca motan pe umărul lui Shirley. Fiecare era atent la naștere în felul său.
Bineînţeles că, fiind prematură, o să fie mai grea. Celia ţipă foarte tare, dar urmează instrucţiunile asistentelor care o ajută să respire şi să împingă regulat. Între timp, apare şi Serena, fix la spatele lui Jimin. Îl cuprinde cu braţele şi se alintă la gâtul lui, plutind în aer. Îmi naşte viitoarea noră şi propriul meu soţ ascunde de mine faptul că e aici cu fiul meu.. Ce urât. apoi se strâmbă. O fi ea mai nepăsătoare, dar în tot timpul ăsta ştia ce se întâmplă. A preferat să nu se implice, pentru că nu e genul ei şi nu i-ar fi plăcut să fie de acord cu gemenele cu care şi-a tras-o soţul ei.
Dede- Admin
A fost o chestie de ultim moment draga mea. Mă gândeam că ești obosită și n-ai chef să te ridici din pat. Inițial nu voiam să vin aici. Dar ma lovit conștiința și am zis să încerc să repar totul în ultima sută de metrii. și chicotește puțin. O ia în brațe și îi mângâie părul ei blond. Jimin nu a greșit cu nimic ( de data asta ) , ba chiar are un rol major al acestei reuniuni a tuturor. Așa că n-are nimic de ascuns și stă calm. Akame când aude parcă nu îl mai urăște așa de mult. Ăsta are mai multă minte ca tata clar. îi spune Ceciliei.
Serena nu empatiza deloc cu familia bruneţilor, aşa că nici nu se oboseşte să se uite la ei. Toată privirea ei este asupra lui Jimin. Se pune în faţa lui, îl ia în braţe şi începe să-l sărute pasional. Shirley îşi dă ochii peste cap când vede asta, că nu îi se părea adecvat în spital, deşi nici prezenţa unui motan nu era, dar asta e. Îl ia pe Izaya, îl pune la pieptul ei şi îl mângâie. Era clar dinainte. E foarte şmecher, în sensul că gândeşte toate mişcările pentru avantajul lui. N-ai cum să concurezi cu el pe planul ăsta.. răspunde Cecilia şi ridică din umeri.
Dede- Admin
Page 69 of 100 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100