Kanie Mansion
2 posters
Page 41 of 100 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 70 ... 100
Re: Kanie Mansion
Levi când ajunge la masă o vede imediat pe blondă și se încruntă. După ce termini să pleci imediat. Cât timp sunt aici nu ești bine venită. spune Levi răutăcios. Akame se uită la el și nu zice nimic. Îl trata ca orice femeie, îi dă doar seen.
Bruneta se încruntă şi ea, dar la Levi. Ba e bine venită şi primită de mine şi fetiţa noastră. Oricum, la ce rar dai pe acasă, nu cred că eşti în măsură să faci regulile aici. spune mai autoritar şi îi arata scaunul liber de la masa, ca sa se aseze, sa manance si sa taca.
Dede- Admin
De așezat Levi se așează, dar tot nu-i place prezența lui Akame. Momentan nu mai zice nimic și toți mănâncă. Chit că se simte de la o poștă ura lui Levi asupra lui Akame și indiferența blondei.
Cecilia răsuflă şi îi pune şi lui ce mâncau ele, apoi se aşează iar la locul ei să termine. Celia termină prima şi se ridică de la masă, luându-şi vasele ca să le spele. Simţea tensiunea dintre cei doi, dar mai bine tăcea.
Dede- Admin
Akame termină și ea și pleacă fără să spună nimic, că iar se apucă Levi să se ia de ea. Și cum Levi a venit ultimul el continuă să mănânce. Bine că a plecat asta că deranja masa. spune Levi răutăcios când nu mestecă.
A fost tăcută tot timpul. Nu mai fi aşa de urâcios. zice repede Cecilia şi îşi dă ochii peste cap. Termină şi ea de mâncat şi pune vasele în chiuvetă.
Dede- Admin
Pur și simplu existența ei mă deranjează. Totul parcă a fost dat peste cap de când e aici. și în cele din urmă termină și Levi, dar nu ajută la vase
Ca de exemplu? Zi-mi un lucru care e dat peste cap? întreabă deja devenind mai urâcioasă. Ia şi vasele lui, că ştia că nu o să o ajute, îi face semn Celiei să meargă în camera ei şi începe ea să le spele. Fetiţa o ascultă şi pleacă.
Dede- Admin
Am înțeles de la Celia că ai plecat în neștire recent și copila asta era speriată că nu știe unde ești. spune Levi mai serios așa. Ce ai făcut atunci cu Akame de ați lipsit atât?
Ea se încruntă şi dă vasele cu săpun. Nimic grav. O vizită de o zi a Japoniei. Dacă tu nu ai propus niciodată o vacanţă, măcar cineva să o facă pentru mine. răspunde calm. Am uitat să o anunţ, dar ştiam că are antrenamente şi i-am promis că n-o să se repete.
Dede- Admin
Page 41 of 100 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 70 ... 100