Kanie Mansion
2 posters
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
Jimin nu putea să reziste Serenei așa că îi răspunde la sărut. Știu că nu-ți place de ei. Dar e vorba de nepotul tău și trebuie să îi fim alături.După facem sex acasă cât vrem amândoi. și o mușcă de buză după ce o sărută. Motanul e sterilizat și nu aduce microbi, că doar nu e pisică de stradă lol ă_ă Așa că nu e bai cât timp nu se aproprie de copil să îi dea blană din greșeală. Akame oftează după ce îi vorbește Cecilia. Toți au diferite reacții acum și trebuie să se calmeze pentru binele Celiei!
Ştiu, dragule, de asta am venit şi aştept. apoi îl muşcă şi ea de buză. Celia ţipă atât de tare la un moment dat că o şi sperie pe Serena şi se opreşte din săruturi. Oare fata aia o să supravieţuiască naşterii la cum ţipă? întreabă cu voce tare, foarte confuză. Adică era vampir şi nu putea muri, dar totuşi...
Dede- Admin
Oamenii ca ea ce se transformă în vampiri nu pot murii, dar au aceleași dureri ca un muritor.Cei de rasă pură ca noi nu simțim nimic. îi explică rațional , fără ,, modestie” deloc. În cel mai rău caz o readucem la viață. Așa că nu e bai. se bagă în seamă și motanul alintat.
Să sperăm că n-ajungem acolo, totuşi, Papa! se bagă Cecilia imediat, îngrijorată de situaţie. Tot procesul se desfăşoară în timp de trei ore neoprite, când însfârşit reuşeşte şi Celia să nască. Mai rapid era prin operaţie... Bebeluşul se aude plângând puternic, că are plămâni pe măsură şi toată lumea se destresează. Celia e învelită şi bebeluşul este şters de o asistentă, apoi il dă în braţe. Cecilia intră prima în camera respectivă, zâmbind uşurată când vede că fetiţa şi nepoţelul ei sunt amândoi bine şi sănătoşi. Shirley îl împinge şi pe Klaus înauntru, apoi închide uşa. Îi lăsăm pe ei primii, apoi intrăm şi noi, să n-o solicităm prea mult pe fetiţă.
Dede- Admin
Klaus zâmbește instinctiv când o vede pe Celia mamă și zâmbește tăcut. Chiar dacă el e tatăl, Cecilia și Akame au avut grijă ca fetița să aibă o sarcină ușoară așa că bruneta are prioritate. Că da, o fi Klaus egoist, dar nu e prost. Bine te-am regăsit. și o sărută pe buze scurt, dar tandru.
Ceciliei nu îi convine ce vede, dar dacă Celia nu reproşează, atunci nu face nici ea scandal. Îşi mângâie fetiţa apoi nepoţelul şi e foarte fericită pentru ea. Asistentele şi doctorul ies pentru moment, lăsându-i şi pe ceilalţi de pe hol să intre. Dar pentru că tot erau mulţi, Shirley îi face semn lui Akame să se ducă ea înainte lor, că îşi are un aport mare în ajutarea Celiei pe perioada sarcinii. Bine ne-ai regăsit. îl corectează bruneţica imediat. Chiar dacă încă îl iubea, asta nu înseamnă că o să uite ultimele luni şi o să fie lapte şi miere. Vrea să-l vadă că se străduieşte să-i recâştige încrederea. În timpul ăsta îşi strânge copilul la piept şi se uită mai mult la el.
Dede- Admin
Akame de dragul nepotului și al Celiei nu il rănește (iar) pe Klaus. Ci pupă cu drag nepotul și brunețica pe obraz. Klaus se scuză că a greșit formularea și ii zice:Pot să îl țin și eu? întrebă mai rușinos puțin. Dar era curios să își vadă băiatul, că doar e tatăl lui lol.
Brunetica inspira adânc, se uita la mama și mătușa ei, apoi îi întinde copilul lui Klaus. Avea încredere ca o sa il protejeze ele dacă e ceva. Încă nu i-am dat un nume, apropo.. zice încet.
Dede- Admin
Și vrei să îl dau eu? Nu merit asta sincer. spune vampirul în timp ce leagănă ușor noul născut și il mângâie cu drag. Da, la exterior băiatul nu la vrut, dar are gesturi părintești foarte naturale.
Nu. Normal ca nu meriți. Dar nu am putut sa mă decid singura, așa ca decidem împreună. zice serios. Vede ca nu are nici o intenție rea cu copilul, așa ca e mai destresata. Cecilia merge la Akame și o ia de mana, fiind mai fericita ca Klaus a acceptat copilul.
Dede- Admin
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100