Kanie Mansion
2 posters
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100
Re: Kanie Mansion
Blonda știind că între două nu te plouă dar nici bine nu îți e, se dă lovită că are nevoie la baie și o lasă pe Cecilia singură cu Allan. Așa pot să se bucure de amândoi fără ca să se simtă văzuți de cineva.
Bruneta ştia că e o chestie făcută intenţionat aşa că profită de ocazie. Era ca o confirmare a lui Akame că o lasă pe Cecilia cu Allan măcar puţin timp. Aşteaptă ca fata să plece şi după îl trage pe Allan în spatele unei tarabe şi începe să-l sărute cu poftă. Vai, cât mi-ai lipsit!
Dede- Admin
Allan ii răspunde la sărut și o ține în brațe bine.
Și mie. Am și uitat ce buze și sâni moi ai. și duce palmele sub maieu ca să o strângă de sâni.
Și mie. Am și uitat ce buze și sâni moi ai. și duce palmele sub maieu ca să o strângă de sâni.
Ea se împinge în el şi îl pune cu spatele lipit de tarabă. Prin spatele lor nu prea trecea lumea, logic, aşa că îşi permite măcar câte puţin. Pielea îi se face de găină când o atinge şi îşi vâră limba mai adânc în gura lui.
Dede- Admin
Allan se bucură de atenția ei încât o lasă fără maieu. Ca să nu să murdărească hainele lor au bariere să nu se strice sau murdării hainele,așa că nu era bai. O sărută pe brunetă cu poftă și mai că deja s-a excitat.
Allan, dar suntem în public şi Akame se poate întoarce oricând... zice uşor ruşinată când o dezbracă de maiou şi primul ei instinct e să-i acopere cu mâinile.
Dede- Admin
Akame nu cred că avea nevoie de baie de a plecat. Așa că nu cred că ne-ar deranja. În plus sexul în aer liber are mai multă adrenalină. explica blondul ce o ia în brațe și o sărută mai tandru.
Şi aşa ajunge Cecilia să aibă trei bărbaţi în acelaşi timp, de nici nu mai ştia ce şi cum să facă. Însă Levi nu era, Akame accepta asta deci profită de moment. Perfect atunci. Chiar mi-ar fi fost greu să mă opresc. şi cu asta îşi bagă mâna în pantalonii lui, îi desface şi intră şi în boxeri.
Dede- Admin
Cecilia cum intră acolo cu palma, cum are parte de penisul lui erect și excitat.Allan zâmbește pervers și îi ciupește sfârcurile și îi mușcă limba după se s-a juat cu ea mai devreme.
Ar fi fost mai sigur pentru ei sa oprească timpul, ca sa nu fie prinși și sa poată geme ea cât dorește, dar e mai incitat când nu știi ce se poate întâmpla, așa ca decide sa nu îl oprească. Pantalonii și boxerii lui îi pune lângă maioul ei. Îi ridica tricoul și începe sa îl sărute pe piept, coborând ci răbdare, acordând atenție pieptului și abdomenului sau deocamdată.
Dede- Admin
Page 46 of 100 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 73 ... 100