Kanie Mansion
2 posters
Page 24 of 100 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 62 ... 100
Re: Kanie Mansion
Te-aș fute chiar acum. Dar sunt pilotul și trebuie să fiu atent și la drum. și chicotește puțin, după care conduce avionul iar manual.
Asta e. Trebuie să te mulţumeşti deocamdată cu atât. şi chicoteşte. Se pune înapoi pe scaunul ei şi bea un suc în aşteptarea ei de a ajunge la destinaţie.
Dede- Admin
Astfel Akame și Cecilia ajung la destinație. Aterizează într-un loc secret știut doar de el și iese cu mașina. Erau într-o pădure. Ce e în comerț nu prea se pupă cu ce vrem noi. Așa că mergem la cel mai scump și experimentat constructor. Rar acceptă cereri, dar il pot convinge să ne dea și să ne facă ce trebuie.
Tu chiar cunoști mulți oameni din lume. îi zice ușor mirata, dar curioasa în același timp. Chiar își dorea sa aibă și ea o viață mai activa, ca a surorii sale.
Dede- Admin
Ți-am spus că eu sunt un spion mai mult decât un erou. E normal să am multe relații în toată lumea.
ii răspunde pe scurt după care intră într-o peșteră. Peștera era doar un drum secret deschis de o parolă în latină știută de Akame și intră cu Cecilia. Încăperea era plină de mobilier foarte vechi întreținute să arate ca noi. Proprietarul acestui loc ca număr de ani e foarte bătrân, dar e menținut în viață de oamenii bogați ce ii recunosc valoarea. Nu e deschis publicului, ci doar cei mai potenți oameni pot apela la serviciile sale. Cecilia, ce dorești?
ii răspunde pe scurt după care intră într-o peșteră. Peștera era doar un drum secret deschis de o parolă în latină știută de Akame și intră cu Cecilia. Încăperea era plină de mobilier foarte vechi întreținute să arate ca noi. Proprietarul acestui loc ca număr de ani e foarte bătrân, dar e menținut în viață de oamenii bogați ce ii recunosc valoarea. Nu e deschis publicului, ci doar cei mai potenți oameni pot apela la serviciile sale. Cecilia, ce dorești?
Fata se uita de-a lungul drumului la toate piesele expuse foarte atent și găsește ceva drăguț pentru dormitorul lor și living. Multe piese erau frumoase, dar nu toate din noua lor casa necesitau schimbate, de asta nu mai alege. Alea doua plus ce o sa ne trebuiască când mai construim, nu? și acum se uita la alte dulapuri și vitrine pentru dormitoare.
Dede- Admin
Da, ne-ar mai trebuii mobilier pt camera oaspeților, a Celiei și ceva pentru copii din viitor. Dar astea când se mărește casa. și se uită normal pe drum. Pentru o casă e bine. Nu vreau să fie palat. Am deja unul și îmi ajunge. și ridică din umeri. Acum a fost chiar,, modest ", dar sincer. Akame chiar are un palat.
Și casa lăsată de bruneți e palat, helău. Cecilia se sfătuiește pe acolo cu surioara ei pana decid cam tot ce vor sa ia acum, apoi merg la bătrânel, îi le arata și plătesc.
Dede- Admin
Astfel Akame și Cecilia bagă tot în avion prin muncitorii de acolo și pleacă iar. Vrei să mergem undeva sau mergem la părinții noștrii? Merită să știe despre noi. ii zice serios.
Oh, ca tot ai adus vorba... Ei inca nu știu, deci ar fi drăguț sa le spunem. răspunde fata după ce se gândește câteva momente. Se așează iar confortabil pe scaun și se uita la el.
Dede- Admin
Page 24 of 100 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 62 ... 100