Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 6 of 100 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 53 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 6 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 5:35 pm

20 de minute sunt suficiente. îi zice pervers, ca să nu scape chiar de tot. Astfel Akame o călărește 20 de minute și termină în ea iar. O scoate din ea și o întinde pe canapea. Hai că te las să te odihnești. Diseară începem antrenamentele. Că de sex nu cred că o să mai vrei după ce am făcut atâta...Chit că eu aș vrea. și chicotește. O sărută scurt pe buze și face un sucrt duș. Revine în forma de fată îmbrăcată în haine mai mult de luptă. Se teleportează la biroul lui Raven. Hei, ai timp să îmi faci un tur? și îi zâmbește larg.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 5:43 pm

Cecilia ar fi stat aşa toată ziua, că-i era drag şi ştia că nu o să vină Levi decât seara, dar casa nu se întreţine singură. Cum nu muncea şi avusese parte de băieţi care câştigau bine destul pentru ea, era doar o casnică foarte pricepută. Dacă era şi mai motivată, nu şi-ar fi pierdut niciodată îndemânarea de a se lupta, că avea destul timp liber, dar ce să-i faci.. Mult succes. îi urează înainte să plece şi ea se duce la duş. Raven îşi bea cafeaua de dimineaţă la birou când apare Akame. Sigur. îi răspunde scurt şi se ridică cu cana în mână. Zici că eşti îmbrăcată de nişte antrenamente. Ai vreun plan prestabilit? întreabă după curioasă şi deschide uşile. Începe să meargă încet pe hol cu ea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 5:52 pm

Vreau să testez noile metode de antrenament. Că în copilăria mea antrenamentele se făceau în natură...Aici totul este acoperit de metal și nu e un mediu obișnuit mie. îi răspunde normal .În plus vreau să mă bat și cu Eden să văd cât de mult a evoluat.E fiul meu iar în ultimii ani i-am cam lipsit...
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 6:17 pm

Înţeleg.. Atunci îţi arăt cam tot ce îmi permit să îţi arăt şi lăsăm sălile de antrenament ultimele. îi explică şi merge cu ea prin sălile de conferinţă, sălile de şcoală, cafenea, grădină, sălile de sport de afară şi cam tot ce nu era strict secret doar pentru eroii ''antici'' ca Raven, apoi se opresc la vestiare şi sălile de antrenament. Acolo erau Celia, Aurora şi Bella deja. Julietta şi Eden deja semnaseră contractele de concediu, după cum ştim, dar tot mai treceau pe acolo cât mai aveau timp, căci abia mâine seară aveau biletele de avion. Totuşi, nu mai erau trimişi în misiuni sau obligaţi să se antreneze, doar mergeau la orele teoretice dacă voiau.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 6:25 pm

Și normal că Eden recunoaște energia mamei lui imediat. Mama mea e aici...Mă întreb ce vrea să facă... îi spun Juliettei pe un ton mai serios și o ia de mână pe Julietta și pleacă spre direcția unde se ducea și Akame. Normal că nu vrea să piardă distracția. În acest timp Klaus se antrenează singur în cea mai dură formă de antrenament. Ura asta de a fi slab la făcut să-și depășească niște limite și să fie ceva mai orgolios. În timp ce Allan și Hans se antrenează mai mult cu partenerele lor în aceeași încăpere. Oh. Sora Akame ne vizitează azi. spune Allan ceva mai bucuros. Că nu și-a mai văzut sora de mult timp. Sunt curios și eu. De regulă sora Akame se bate doar cu oamenii puternici. Dar probabil a fost invitată să vadă cum a evoluat locul ăsta. spune și Hans.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 6:29 pm

E şi cu Raven, deci presupun că e serioasă treaba? întreabă Bella mai mult retoric şi merg toţi la cele două să vadă ce se întâmplă. Bună, dragilor. Azi v-am adus pe cineva foarte important pentru mine. Este aici să vadă cum s-a dezvoltat locul de pe când se antrena ea şi cum o duceţi voi. În acel timp, vine şi Celia lângă toţi ceilalţi, foarte bucuroasă că mătuşa ei este aici, pentru că voia să o vadă în acţiune. Vin şi Julietta şi Eden. Oh, sper că n-are de gând să facă chestii perverse, totuşi... Na, argintia nu ştia că soacra ei (sau viitoarea soacră) şi-a mai schimbat din apucături acum că e cu Cecilia.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 6:38 pm

Ce pierdere inutilă de timp. Nu-mi pasă de ce au făcut niște pensionari tineri. și face Klaus pe rebelul arogant. Tu presupun că ești Klaus, dacă tot mă consideri pensionară ce zici să îmi arăți cât de puternic ești? și face un zâmbet micuț, cu o privire serioasă. Cei trei bruneți se sperie și fac doi pași mai în spate. E de rău...Klaus a supărat-o pe mama... spune Eden în timp ce își mușcă buza repede. O să vadă fractu ce pățește când o calcă pe coadă pe Akame-neechan. Pare ea un îngeraș, dar în interiorul ei se ascunde o personalitate foarte puternică... și se uită toți trei la ce urmează să se întâmple. Foarte bine. Îți accept provocarea , om de rând ce ești. răspunde arogant și pleacă împreună în camera de antrenament. Afară se vedea acțiunea prin mai multe monitoare.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 6:57 pm

Fetele nu ştiau potenţialul lui Akame, dar se încred în băieţi când zic că e periculoasă şi stau cuminţi lângă ei. Raven vede că fata s-a integrat deja şi pleacă înapoi în biroul ei să citească nişte rapoarte. Julietta o vedea pe Akame mai mult ca o persoană jucăuşă, ce nu ia totul în serios, deci acum era chiar curioasă să stea şi să analizeze caracterul ei. Se pune pe o bancă cu Eden şi îşi lasă capul pe umărul lui să privească ca o alintată. Pari cam agitat că e mama ta aici şi o să se bată.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 7:21 pm

Ca să-ți zic de ce este periculoasă. Mama stăpânește elementele Yin și Yang. Cred că ști și tu ce înseamnă asta. îi zice direct. Mama lui la cam terminat la antrenamente și normal că îi e cam frică de ea când este serioasă.În sala de antrenament Akame și Klaus plutesc în mijlocul arenei ca să se miște liber. Am auzit că te-ai antrenat foarte mult, poți să-mi arăți puterea ta maximă te rog? întreba Akame pe același zâmbet micuț. Norocul tău e că Raven e aici și te poate învia dacă mori. spune Klaus arogant și acceptă propunerea mai mult ca să se dea mare în fața celorlalți copii.Energia lui îi crește foarte mult, colții sunt mai proeminenți, fața îi e mai albă iar părul îi se face blond complet. O să-ți arăt puterea unui vampir adevărat. și fuge cu viteza de vampir în spatele lui Akame și aproape îi dă un pumn. Blonda se întoarce rapid cu fața la el și îi prinde pumnul lejeră. Îl învârte în aer ca pe o jucărie și îl aruncă pe pământ. Klaus se prinde că nu e o femeie normală așa că o ia mai serios. Revine cu viteza de vampir în fața ei și trimite mai mulți pumni pe care îi Akame îi oprește plictisită cu o mână. Energia lui Klaus se împrăștie peste tot de se vede și pe ecran cu câtă putere atacă. N-are nici o șansă. spune Eden direct. Klaus profită de deschiderea blondei și o atacă cu o sferă mare de energie ce provoacă o explozie. Oare a lovit-o pe Akame atacul ăla? iar fumul din arenă se risipește. Atacul lui Klaus a fost oprit de un singur deget al blondei. După care femeia se șterge de praful de pe umăr. Klaus rămâne înghețat și în același timp uimit. A blocat atacul cu un deget. Interesant. și fuge iar înspre Akame, dar corpul lui fuge automat de blondă că s-a simțit uriașa diferență de putere. Ce naiba? Corpul meu s-a mișcat singur?! Akame privește jucăuș. Ce s-a întâmplat? Efectiv voiam să te atac. Dar dacă nu te-ai fi mișcat lupta era gata acum. răspunde plictisită. Încă nu simt energia lui Jimin în tine. Ce s-a întâmplat? Te abții? Mă consideri inferioară? Poate nu ți-ai atins complet potențialul... și continuă să discute serios. Termină cu prostiile alea. și își mărește puterea iar. O atacă foarte rapid din toate părțile dar Akame nu e atinsă nici măcar odată de atacurile lui. Klaus știe că nu mai poate da înapoi. Așa că-și încarcă energia într-un atac foarte puternic, o sferă de magmă foarte rapidă pe care Akame se ferește instant și distruge o bună parte din cameră. Ce păcat. Cu un atacuri de genul nu o să mă învingi niciodată. îi spune serios iar Klaus e ca o stană de piatră de frică acum. Blonda se aproprie de el cu un zâmbet malefic. Puterea distrugerii este mult mai copleșitoare. și îi dă un bobârnac peste frunte ce îl lansează lung în aer. Akame se teleportează în spatele lui și îl atinge pe umăr. Klaus țipă de durere și revine la forma lui normală,cade puternic pe podea și o distruge. Fata coboară și ea înapoi pe pământ și îl privește. Cu aroganțe de genul nu ajungi nicăieri. De nu ținea nepoata mea la tine cred că îți rupeam fiecare os ca regenerarea ta să dureze luni de zile. îi spune serioasă. O să avem o discuție serioasă după antrenamente. îi zice asta până să leșine Klaus. Puterea lui Akame a fost așa copleșitoare încât simpla ei atingere la făcut să leșine de durere.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 7:32 pm

Juliettei îi se face pielea de găină şi îl ia de braţ pe Eden. Bine că nu s-a implicat pe când eram noi mici şi ne certam ca să mă bată şi pe mine aşa.. Iar acum îşi dă seama că şi ea are o mare putere adunată în ea din toate universurile plus cea dinainte să moară, dar o exteriorizează exact ca Klaus... cu mânie, pe toată deodată, nu o canalizează ca Akame. Celia se cam îngrijorează când vede că băiatul leşină, dar nici nu îşi permite să intre peste ei. Ştia că n-o să moară, ăsta fiind singurul motiv care o mai linişteşte.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 100 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 53 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case