Kanie Mansion
2 posters
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ai dreptate. Eu când ajung mă întorc în momentul în care am plecat. Nu aș venii aici dacă Bella ar sta mult timp singură. și își relaxează corpul și închide ochii și el. Cum Akame a fost cea dominată și obosită adoarme prima.
Aşa ajung toţi trei să doarmă împreună peste noapte. Dimineaţă, Cecilia cască lung şi se întinde. Se uită la ceas, că la ora 12:00 trebuie să eliberezi camera de hotel, după cum se ştie.
Dede- Admin
Allan oricum trebuia să plece așa că se trezește și el și se pune în fund. Akame simte că el s-a ridicat așa că se trezește. Ce somn bun a fost. spune blonda în timp ce cască lung și se întinde ca o pisicuță.
Bună dimineața, dragilor. le ureaza bruneta și se ridica sa ia hainele sa se îmbrace toți. Mai aveau o ora pana când trebuiau sa plece.
Dede- Admin
Astfel toți se îmbracă și se aranjează. Eu va trebui să plec curând acasă. Mă așteaptă Bella și copii.
Mi-a plăcut să petrec timpul cu voi. O să vă vizitez mai des. după care le pupă pe obraz. Să știi Cecilia că te apreciez foarte mult și că sunt bucuros că suntem împreună în altă viață. Ai grijă de tine și sora ta. și face un portal spre casa lui, dar nu intră in el încă
Mi-a plăcut să petrec timpul cu voi. O să vă vizitez mai des. după care le pupă pe obraz. Să știi Cecilia că te apreciez foarte mult și că sunt bucuros că suntem împreună în altă viață. Ai grijă de tine și sora ta. și face un portal spre casa lui, dar nu intră in el încă
O sa am grija de amândouă. Și Mersi pentru tot ce ai făcut pentru noi în trecut. îi răspunde apoi îi face cu mana și îl lasă să plece.
Dede- Admin
Astfel Allan pleacă la el acasă și fetele au rămas singure. Ar trebui să plecăm și noi. Probabil Celia are nevoie de tine. ii spune blonda mai serioasă și relaxată. Au trecut cu bine aventura cu Allan și trebuie să redevină adulți iar, amândouă.
Da. Aşa e. zice şi bruneta reintrându-şi în pielea de mamă. Astfel cele două merg acasă la Cecilia şi toată acţiunea pe următoarele luni se prezintă în mod normal : Gemenele continuă să aibă o relaţie în secret, făcând cu schimbul ca băieţi. Akame încă îi antrenează pe copii şi pe Cecilia, toţi arătând rezultate mai bune. Casa lor cumpărată este complet mobilată şi noul corp este deja construit; mai are nevoie doar de nişte retuşări. Restul eroilor au o viaţă liniştită: Allan cu Bella sunt căsătoriţi dacă încă nu s-au apucat de prunci, pentru că vor să-şi acorde mult timp şi multă atenţie înbucurării unuia şi celuilalt; Hans cu Aurora încă sunt în stadiul de relaţie; Julietta cu Eden au călătorit până acum în cel puţin 8 locuri şi s-au bucurat cum au putut ei mai bine de pacea din lume, având şi grijă la ce mănâncă Julietta, la cât se odihneşte şi la burta ei care căpăta contur; În aceeaşi situaţie cu burta era şi Celia, care deja luase kilograme evidente în plus şi încerca să ascundă burta prin bluze şi rochii largi. Totuşi, trecuseră 4 luni de zile şi cam era momentul ca bruneţica noastră mică să dezvăluie adevărul, căci nu se mai putea aşa. Bineînţeles că asta n-a putut-o ascunde de gemene sau bruneţii principali. Mulţi din familie ştiau deja de sarcina ei, dar problema era la Klaus şi familia lui. Ştia de la ai ei că blonzii ţin mult la familie, însă ştia şi că prietenul ei nu îşi dorea încă copii şi cel mai probabil avea să reacţioneze negativ la sarcina pe care a decis singură să o păstreze. Acum Celia era la masă cu cele două gemene şi era destul de îngândurată. Au trecut patru luni deja... Nu pot să ascund asta până nasc copilul. Am început să mă văd foarte rar cu Klaus tocmai de frica de a nu observa burta. Sigur nu îi convine nici că nu mai facem sex.. se plânge în timp ce privea în farfurie şi se juca cu furculiţa în mâncare.
Dede- Admin
Akame se uită la Celia foarte atentă și încearcă să îi fie ca un tată, așa că îi zice serios. În general, bărbații din neamul ăsta au fost cam problematici.Tata, o perioadă Jimin, Levi, Jr și acum Klaus. Dar toți au înțeles de cât de importantă a fost familia și țin să cred că așa o să fie și cu tine.Așa că nu te îngrijora, nu o să avortezi,te asigur. îi zice după ce mestecă porția ei de mâncare.
Şi mămica dă aprobativ din cap. Uite cum facem: Tu îl chemi unde vrei să vă întâlniţi să îi spui şi noi privim de undeva din spate, să nu ne simtă. Ne ascundem energia. Dacă nu merge bine, venim. şi o mângâie pe cap. Celia oftează lung dar se îmbărbătează şi ea Copilul îl păstrez şi dacă nu îl vrea. Eu l-am făcut din iubire şi aşa o să rămână! Cecilia e mândră de ea. Să vezi scandal între neamuri dacă nu îl vrea. apoi chicoteşte. Celia nu îşi dorea scandal, ci doar să întemeieze odată şi ea o familie. Îi dă mesaj lui Klaus să îl întrebe când termină antrenamentele şi dacă se pot vedea după într-un parc sau undeva mai privat.
Dede- Admin
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100