Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 5 of 100 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 5 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 3:50 pm

Și că tot e o pisicuță frumoasă o mângâie și de bărbie. Atunci când te simți mai odihnită să ne căutăm o casă doar a noastră. și o pupă pe frunte. Aparent relația lor se leagă din ce în ce mai mult pe zi ce trece.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 3:53 pm

Când aude asta, se ridica imediat in fund, fix pe bazinul lui. Ma odihnesc și în timp ce căutam pe net. Hai. Vreau neapărat o casa noua. zice încercând sa fie mai energică.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 3:58 pm

Akame râde puțin și se ridică . Ii place ideea de a căuta o casă dezbrăcați așa că se pune în fund pe canapea cu ea in poala lui, conectați la organele sexuale, cu spatele ei în fața lui. Dar fără neapărat să se miște. Teleportează laptopul pe masa sufrageriei și începe să caute. În ce zonă vrei? Nu te reține la bani că averea mea e făcută să îmi ajut familia, nu din egoism.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 4:04 pm

În orice zona departe de casa asta. Parcă ai zis ieri de una cu vedere la mare sau lac? Și mie îmi convine. și se apleacă puțin ca sa tasteze, apasandu-l cu fundul mai tare pe bazin. Ceva cu multe camere, dar nici exagerata. Una de musafiri, una a noastră, una a Celiei și doua pentru viitorii copii, plus sufragerie.. Dacă nu găsim, putem cumpăra una frumoasa și sa angajam niște muncitori sa mai construiască. zice după concentrata la anunțuri. Pretențiile ei nu prea se potriveau cu multe oferte de case.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 4:09 pm

Oh. Atunci mai bine cumpăr eu un teren undeva aproape de un lac și iau muncitori din Europa să facă cea mai frumoasă casă posibilă. Viitoarea mea soție merită ce e mai bun. și se apleacă și el să se uite. Eventual cred că ar fi în regulă să avem o casă modernă. Plus o cameră secretă unde avem numai jucării sexuale ca să ne facem de cap.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 4:20 pm

O sa le ia prea mult sa facă o casa de la zero, din temelii. Cumpărăm una drăguță și iei tu ce muncitori știi ca sa mai facă pe lângă ea. Nu vreau nici sa așteptam mult. se contrazice cu el din păcate, iar ca sa fie sigura ca rămâne ca ea, îi ia mâinile și i le apasă de sânii ei. Ce zici? apoi da puțin și din fund ca sa îl stimuleze.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 4:27 pm

Akame oftează puțin. Profiți de corpul tău și cât de sensibil sunt eu ca băiat... și după îi vine altă idee. Se ridică în picioare și o apleacă pe Cecilia mai mult și începe să se miște. Dacă ești atât de hotărâtă cu casa, te las pe tine să cumperi una chiar acum și o modificăm după. Totuși nu te las necălărită la cum m-ai stimulat. și îi dă o palmă la fund.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 5:09 pm

Bruneta îşi arcuieşte spatele şi începe să geamă. Na bine, pentru asta, o iau pe cea mai scumpă! zice şi ea ca o încăpăţânată că iar o călăreşte. Modifică căutarea după preţ descrescător, dă pe prima, vede că-i aproape de un lac şi direct o cumpără, fără să mai analizeze altceva. Felicitări. Eşti responsabil de excitarea mea acum şi de modificarea casei ăleia în viitor.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 5:17 pm

Îmi asum responsabilitatea. ii răspunde pervers și se apleacă și el. O strânge de sâni și o mușcă de ureche. În plus tu ai început acum. Ști cât de mult te doresc și mă provoci așa...Nu e corect. se plânge puțin brunetul și își mișcă mijlocul mai repede.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 5:26 pm

Păi măcar când suntem singuri să te las să profiţi. şi chicoteşte iar. Vezi că mai ai cam jumătate de oră până să trebuiască să fii la baza eroilor. zice şi ea ca să scape ieftin, că după trei ore de sex, încă o tură era chiar maximul.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 100 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case