Kanie Mansion
2 posters
Page 58 of 100 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar vrei să ai parte de personalitatea mea afemeiată? Că am mai pățit asta. spune Izaya urâcios.Eu nu o să te lovesc, dar e aiurea să obligi pe cineva să fie cu tine doar din frica de a nu îl pierde. În fond, nu toate persoanele sunt făcute să rămână cu aceeași persoană toată viața. Faceți ce vreți, eu nu mă bag. și pleacă de acolo fără să îi dea voie altei fete să îi răspundă.
Ah, s-a suparat. Trebuie sa cumpăr niște sex toys noi sa îl împac. zice încet, mai mult pentru ea. Bine, dragelor. Eu sunt pro pentru ștergerea memoriei lui Klaus. Va descurcați voi. Bafta. si cu asta se teleporteaza și ea după Izaya. Ia o zgarda și un bici pe care le ascunde intr-o cutie. Îl îmbrățișează de la spate, îi pune cutia în mâini și îi șoptește la ureche Știi ca te iubesc și nu as rezista fără tine. Era o gluma cea de mai devreme. Poți fi afemeiat numai dacă imi fac eu mai multe clone. apoi chicoteste și îl musca de lobul urechii. Cecilia oftează și se așează jos. I-am chemat și nu am rezolvat nimic... Speram la o varianta fără ștergerea memoriei...
Dede- Admin
Izaya deschide cutia și zâmbește când o vede. Ai fost o fată rea că m-ai lovit de față cu fetele noastre. Pentru asta meriți să fii pedepsită. și se întoarce cu fața la ea și îi pune zgarda la gât. Hai acasă acum. Vreau să te pedepsesc atât de tare încât să țipi și să nu te audă nimeni. și are o privire mai sadică. Akame oftează și se pune pe fotoliu. Atunci putem doar aștepta și să aflăm motivul pentru care nu vrea Klaus să recunoască copilul. Că mă gândesc că are mai multe supărări de a avut reacția pe care a avut-o. și încearcă blonda să mențină iar fetele împreună. Dacă nu fac ca tata. Mă dau în bărbatul perfect pe lângă Celia și aștept ca Klaus să simtă că o pierde. și ridică din umeri.
Ah, Daddy, ai milă. A fost un bobârnac doar. zice pe un ton plângăcios, intrandu-și în rol. Se da mai în spate ca lanțul sa fie întins intre ei doi și se face ca nu vrea. Mda...Și dacă îi ștergeam memoria, probabil blonzii se supărau. Îl mai lăsăm câteva zile și vedem. zice Cecilia mai fără chef. Când fetița ei nu e bine, normal ca nici mama nu e.
Dede- Admin
Izaya se așează acasă în fund și o pune pe brunetă în poala lui. În palmă are biciul și o lasă pe brunetă în fundul gol. De ce ai fost rea? întrebă Izaya după ce ii dă o palmă tare la fund. Akame în schimb o ia pe sora ei în brațe și așteptă să se descarce.
Ei, Cecilia n-avea să plângă, ci doar se simte prost. Îşi îmbrăţişează sora cu drag şi după răsuflă. Ar trebui să grăbim finisarea casei ăleia. Poate Celiei o să-i prindă bine să stea departe de tensiunea de aici. Sau dacă nu, măcar o să putem creşte copilul acolo. zice şi se gândeşte deja la ce să gătească pentru diseară. Înapoi pe insulă, Shirley tresare când e lovită şi geme. Dar Master... Ţi-am zis că a fost doar un bobârnac. Îmi cer scuze. îi răspunde, începând deja să se ude.
Dede- Admin
Scuzele nu-s suficiente. și o împinge pe brunetă cât să stea capră. Izaya ca un master adevărat începe să o lovească des cu biciul ca să ii facă pielea cât mai roșie.
Ah, dar ce vrei să fac, Master? întreabă şi se întoarce cu faţa la el. După ce că era ascultătoare, încă mai avea pretenţii? Nerecunoscătorul!
Dede- Admin
Astfel Izaya abuzează de ea prin lovituri de bici și de zgarda aia de îi lasă câteva vânătăi, dar știe că nu-s așa de adânci. După un somn bruneta își va revenii. Acasă fetele luau masa, Celia primește mesaj de la Klaus că va pleca din oraș și să nu îl mai caute pe el sau pe familia lui.
Asta e. Shirley trebuie să-şi lase soţiorul să se descarce, aşa cum şi el îi face toate poftele (şi nu sunt puţine). Deci totul e în echilibru la ei. Acasă la fete, Celia aproape că face cu inima când vede mesajul şi dă din greşeală peste mâncare. Cecilia tresare şi merge repede la ea. E de la copil? întreabă total confuză şi se uită şi la Akame. Dar fetiţa ei îşi pune coatele pe masă şi începe să plângă iar. A zis că pleacă din oraş şi să nu îl mai caut niciodată! Bruneta mare deja e sătulă de asta. Merg şi-l bat până ţipă după sânge să-şi revină, mă jur. În ritmul ăsta, sarcina fetiţei mele o să fie afectată grav! zice nervoasă în gând către Akame şi în realitate o îmbrăţişează pe fetiţă.
Dede- Admin
Page 58 of 100 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100