Kanie Mansion
2 posters
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eden admiră priveliștea și ii mângâie burtica. Are și el aceeași dorință, dar e conștient că stilul ăsta de viață nu va dura mult. Nu zice asta, asa ca ii zice pe scurt Și eu
Eh, ea e mai visătoare așa. Alături de Eden se vede cea mai fericita și ocrotită. Cum toate lucrurile se așează la locul lor, înafară de relația Celiei cu Klaus, mai trec 4 luni liniștite. Julietta și Celia erau deci in luna a opta de sarcina. Burțile lor crescuseră complet și fătul era energic. Dacă Julietta știa ca o sa aibă fetița, Celia aflase de la un control ca o sa fie băiat. Amândouă se hrăneau bine, singura problema fiindu-le durerile provocate când se mișcau copiii. Dar sunt chestii normale. Celia încă nu se obișnuise cu lipsa lui Klaus din viața ei, motiv pentru care își cauta activităților sa o tina ocupata. De gradina nu prea mai putea avea așa mare grija, ca presupunea sa se aplece, însă uda florile cu stropitoarea zilnic, de restul ocupandu-se mama ei. Învățase și sa coase, astfel justificandu-se un sertar deja plin de tricoase, pantaloni lungi, scurți și sosetute. Julietta nu avusese timp de astea, dar poate o sa învețe dacă o sa mai rămână însărcinată. De doua săptămâni se simțea mai seaca de putere, motiv pentru care îi ceruse lui Eden sa se stabilească undeva și sa oprească călătoriile. Se gândea ca e o oboseala normala, venită de la sarcina, dar nu bănuia ca fetița din pântecele ei îi sugea incet efectiv atât energia, cât și puterile magice. Acum era la casa lor, undeva liniștit și pustiu, pe o banca la ușă, privind împrejurimile, când simte ca îi se îngreunează respirația și îi se încălzește corpul. Eden...
Dede- Admin
Eden simte că Julietta nu e în regulă și se uită la ea imediat îngrijorat. Ai nevoie de ceva, dragă? și încearcă să rămână calm ca să nu o îngrijoreze.
Nici ea nu voia sa îl îngrijoreze pe soțul ei prea tare. Încearcă sa își regleze respirația și după își pune mâinile pe burta. Mă poți duce în pat, te rog?
Dede- Admin
Desigur. și o ridică în brațe și o conduce până în pat. Voia să se odihnească așa că pe lângă ea pune un scaun ca să stea. Mai ai nevoie de ceva?
Ea se întinde în pat și se face comoda, parcă mai linistindu-se. Un pahar cu apa cred ca mi-e de ajuns. si ii zambeste cald.
Dede- Admin
Brunetul ii aduce bruneta apa și se așează pe scaun. Știe că nu e ok așa că stă lângă ea mereu și o ține de mână. Era îngrijorat și nu vrea ca ei să se simtă rău.
Argintia bea de câteva ori din pahar apoi îl lasă pe noptiera. O sa fiu bine. Cred ca sunt contracții de la sarcină. Nu te îngrijora. îi spune dupa, ca îl vede nesigur pe situație și nu vrea asta.
Dede- Admin
Ea chicoteste ușor și își tine cealaltă mana pe burta. La Cum mă ții, parcă îmi e greu sa nu te cred îngrijorat. Simte și ea ca ceva nu e în regula, dar nu își poate da încă seama ce e.
Dede- Admin
Page 62 of 100 • 1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 81 ... 100