Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 8 of 100 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 54 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 8 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 9:23 pm

Aparent o să fiu sensei acum. și chicotește. Well, Raven, pentru mine prioritar e să o reintroduc pe Cecilia înapoi în circuit. Dar dacă cineva vrea să se antreneze cu mine, să-mi zică aici și acum. N-am de gând să antrenez forțat pe nimeni. Așa că dacă nu mă placeți, puteți să nu vă implicați. le zice tuturor vestea cum că Cecilia vrea să reintre în circuit. Oh. Prințesa întunericului ( că regina e Shirley și Raven, helău ) vrea să fie iar în joc..Oare de ce? întreba Eden încet. Nu mai șușotii, Eden. Să ai mai mult respect pentru mătușa ta că altfel o să ai vacanța cu picioarele rupte A ajuns la decizia asta ca să nu-și irosească potențialul. și îi răspunde mai rece așa. Eden tot se antrena cu Akame așa că nu avea de comentat oricum. Klaus s-a simțit prost și vrea și el să se antreneze mai mult cu Jimin acum că un vampir se antrenează cel mai bine cu regele vampirilor, helău! Totuși, gemenii nu prea știu ce să aleagă în momentul ăsta.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 9:38 pm

Contribui şi eu la ruperea picioarelor tale, Eden. Dacă se reantrenează Cecilia, o să observi că nici pe ea nu o poţi bate. comentează şi Raven. Ăştia mai bătrâni se apărau reciproc că doar ce e cu copii ăştia? După ce că-s slabi, mai şi comentează? Celia se anunţase de seara trecută din club că vrea să se antreneze cu mătuşa, dar nu era sigură, însă acum s-a convins că în ritmul ăsta n-o să poată fi independentă niciodată. Akame-san? Eu aş vrea să-ţi fiu învăţăcel! Dar ia-mă uşor, te rog. Ştii că sunt abia la început. zice mai curajoasă, chiar de faţă cu Klaus care nu o plăcea pe blondină. Ar fi vrut şi Julietta, dar cu sarcina, n-avea rost să se anunţe acum. Cine ştie ce o să fie după ce naşte, aşa că mai bine nu-şi pune o problemă pe cap.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 9:49 pm

Atunci de ce pana mea mai mă forțați să devin erou dacă voi sunteți mai puternici ca mine și nu îmbătrâniți? spune brunetul urâcios. Că da, s-a simțit lovit. Eden, ai 20 de ani. Ai multe de învățat. îi zice Akame. Ști ce? Un an nu vreau să mai aud de bătaie și eroisme. Am nevoie de o pauză de la dramele voastre. Așa că mă chemați dacă aveți nevoie de mine, pa! și pleacă cu o reacție nervoasă. Nu o ia pe Julietta cu el că poate ea era interesată. De nu știe unde e. Akame râde puțin și după îi răspunde și Celiei. Bine. O să încerc să o iau mai ușor cu tine. O să avem o discuție privată despre puterile tale și vedem ce putem face cu ele. după care se uită la Aurora și gemeni. Dar voi? Cred că mai bine mă antrenez cu Bella împreună. Nu prea mai am ce să învăț de la tata oricum. și ridică din umeri. Hans în schimb e blocat în gânduri.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 10:01 pm

Eu sunt însărcinată, aşa că cel puţin 9 luni nu o să pot să mă antrenez. Poate după naşterea lui, dar nu ceva prea puternic. Aşa că, îmi pare rău dar plec şi eu. şi le face cu mâna, teleportându-se la Eden. Aurora, mai mult de frica lui Akame, se scuză Eu am doar puteri de apărare şi vindecare.. Scopul meu nu e să mă lupt, ci să-i protejez pe cei care se luptă, aşa că nu cred că m-aş potrivi. Şi aşa se văd verigile slabe ale echipei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 10:21 pm

Atunci poți să înveți cele mai puternice vrăji de apărare și vindecare. Hans are multă energie spirituală, așa că poți lua de al el. și îi zâmbește. Nu mi-ar fi greu să te duc la niște vrăjitori tămăduitori de prin asia să înveți câte ceva acolo. Așa că capul sus. și o încurajează pe rozalie. Știe că fiecare are un rol al lui. Eu o să meditez mai mult.Dacă am nevoie de un sfat te întreb Akame-chan. și zâmbește. Akame se uita la Klaus să nu plece încă. Așa că oprește timpul și îl lasă doar pe el să fie viu. Poți oprii timpul? Ce creatură mai ești? Iar vrei să mă umilești? răspunde Klaus urâcios. Ăăă. Nu. Am venit să vorbesc despre Celia. Normal nu pot că e o treabă privată. Poți să-mi spui te rog de ce ești așa rece cu ea? întreba serios. Nu e vorba că-s rece cu ea. Doar că am nevoie de spațiul meu personal pentru antrenamente. și ridică din umeri. Nu bănuia că Celiei o deranjează ceva. Ok, înțeleg să ai nevoie de spațiu personal. Atunci de ce te antrenezi mai mult decât este nevoie? Care e scopul? Sunt primul fiu al tatălui meu, Jimin, am o presiune uriașă pe mine și trebuie să duc numele lui mai departe. Părinții mei au așteptări de la mine. îi zice ceva mai sincer și relaxat. Dar ție îți place ce faci? Da. Îmi place să mă fac mai puternic și să fiu recunoscut. Ce e greșit aici? și are o față mai copilăroasă. Puterea tatălui tău a venit natural în timp. Așa că poți asta și tu. Puterea mentală e chiar foarte puternică să știi. Iar asta se modelează în timp prin meditație și experiențe de viață. Jimin a preferat să îi acorde mai mult timp mamei tale, Serena , iar asta la făcut mai puternic. Așa că de ce ești așa grăbit? și deja simte că-i intră pe sub piele. E din cauza lui Eden. Mă deranjează că e mereu în centrul atenției iar eu cu sora mea suntem mai mult în umbră. și oftează. Eden a obținut puterea aia că a fost ales să fie un mare erou într-o zi încă din burtă. Ăsta e ghinionul tău, copile, că te-ai născut când un bărbat ales de divinitate e crescut de o femeie ce a crescut între demoni mai mult. Era normal ca el să fie primul. Dar nu prea contează asta. Vezi că Celia te iubește, ține la tine foarte mult și ar vrea să-i acorzi mai multă atenție. Așa că ce alegi? Să te bați cu morile de vânt sau să stai împreună cu fata care ține la tine ca ochii din cap? și Akame e mai deep acum. Klaus se gândește mai mult la tot ce a făcut și oftează. O să mă antrenez cât face și Bella. În restul timpului voi sta cu Celia. E în regulă? Suntem împreună de mai mult timp și m-ai făcut să mă simt cam prost... și oftează. Seara asta eu cu mama ei suntem plecate. Dacă chiar ții la ea atunci ar fi momentul să intri peste ea în casă și să rezolvați probleme voastre. după timpul revine la normal iar Klaus pleacă cu sora lui, cu mintea blocată acum de a cum repara relația cu Celia. Bine că măcar ăsta nu e ca Levi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 10:29 pm

Celia nu ştia de discuţia lor de dinainte şi e cam pokerface când efectiv pleacă fără să-i zică şi ei nimic. Oftează şi se aşează pe o bancă. Aurora între timp părea mulţumită de varianta propusă de Akame, aşa că o acceptă. Şi aşa cam toate lucrurile par stabilite.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 10:35 pm

Raven-san, am rezolvat aici. Așa că o să plec. și le face cu mâna Celiei și Aurorei. Ajunge acasă destul de obosită mental, lângă sora ei.Copii ăia sunt obositori mental. Sunt mulți și au atât de multe probleme... și se întinde. Ești gata să te antrenez?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 10:40 pm

Nu eşti obosită? N-ai nevoie de vreo pauză? întreabă oarecum mirată când o vede acasă şi merge la ea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 25, 2018 10:43 pm

Fizic sunt bine. Doar că am avut atât de multe probleme de rezolvat încât ma durut capul puțin. Dar sunt în regulă. și o sărută scurt pe buze. Akame era obișnuită cu durerile de cap. Că doar nu a trăit o viață obișnuită, ci una cu multă acțiune și probleme.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 25, 2018 10:55 pm

Tu ştii. Doar să nu te suprasoliciţi. îi zice sincer şi schimbă hainele de pe ea în unele de antrenament, mai flexibile şi uşoare. Sunt gata pentru antrenamentele, Akame-Sensei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 100 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 54 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case