Kanie Mansion
2 posters
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
E mai greu cu Klaus , are latura aia mai proastă a blonzilor și nah.. Acesta îi răspunde: Sunt liber într-o oră. Dacă mă cauți putem merge în parc dacă dorești. îi răspunde pe scurt. Că de la distanța asta s-a cam răcit relația lor și la fel e și Klaus. Nu se mai antrenează ca înainte, dar nu-i convine ezitarea asta a brunetei de la un timp.
Ok. În parcul din centru. adaugă şi cu asta închide telefonul. Am emoţii. le zice apoi gemenelor şi lasă furculiţa jos. Emoţiile sunt mai mari când eşti nemâncată. Nici copilului nu o să-i convină că mămica n-are grijă de amândoi. zice Cecilia încercând să destingă atmosfera şi să-şi motiveze fetiţa să aibă mai multă grijă de sarcină.
Dede- Admin
În cel mai rău caz ii șterg memoria și ii bag o personalitate nouă. zice și Akame în momentul ei de blonda. Că da, va face orice ca Celia să nu pățească ca ele două.
O personalitate nouă? Nu! Aş simţii că trăiesc în minciună. Eu îl vreau pe el. comentează repede şi la îndemnul mamei sale începe să mănânce.
Dede- Admin
Atunci îl torturez până ii vin mințile în cap.
Și-așa e un vampir rezistent. și face Akame o față malefică, da, seamănă cu Izaya aici.
Și-așa e un vampir rezistent. și face Akame o față malefică, da, seamănă cu Izaya aici.
Hai mai întâi să vedem cum reacţionează şi după plănuim alte chestii, ok? zice şi Cecilia deja vrând să termine subiectul, ca să n-o îngrijoreze şi mai mult pe fiica ei. Fetiţa termină de mâncat şi merge să se pregătească, tot cu o bluză largă, îşi îmbrăţişează ''mămicile'' şi pleacă prima de acasă. Cecilia cu Akame urmau să se teleporteze undeva pe acolo. Ajunge într-un final în parc şi se pune pe o bancă. Chiar avea emoţii.
Dede- Admin
Astfel Akame pune o vrajă pe cele două să fie invizibile atât energetic cât și fizic și stau într-un copac din zonă, să aibă vederea foarte bună.Klaus ajunge și se pune lângă Celia. Salut dragă, nu ne-am mai văzut de mult timp, ce mai faci? și o pupă pe obraz, să nu fie chiar ultimul nesimțit totuși.
Bine.. Am avut o perioadă mai incertă dar am decis că trebuie să vorbim. Chiar sper să nu te superi prea tare pe mine. zice sincer şi pe un ton încet. Avea câteva variante de a-i spune indirect, cum ar fi să-i arate burta sau să-i pună mâna acolo, dar undeva adânc în interiorul ei îi era frică să nu facă ceva copilului.
Dede- Admin
Mi-am dat seama că ai făcut ceva de mă eziți de săptămâni bune. Ce s-a întâmplat? întreba blondul curios. Se gândea că poate a încercat o tehnică și nu i-a reușit. Dar niciodată nu s-a gândit la ceva serios precum un copil.
Acum patru luni...Când ai venit la mine să ne împăcăm... Eu nu am mai luat pastile după şi am rămas însărcinată. şi acum se uită în ochii lui. Ştiu că tu ai zis să mai aşteptăm, dar nu vreau să ajungem să fie prea târziu, ci vreau să facem asta cât încă e pace. Cine ştie ce o să fie pe viitor.. explică blând după.
Dede- Admin
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100