Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 71 of 100 Previous  1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 71 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon Apr 16, 2018 8:42 pm

În timp ce leagănă copilul, Klaus ii vine în minte:Copilul ăsta s-a bătut ca un viking ca să se nască în această lume. Pe lângă nașterea ta, a rezistat și la stresul lipsei și urii mele de la început. Crezi că numele de Ragnar ii se potrivește? întreba relaxat în timp ce privește mama. Akame e bucuroasă și ea și o strânge de mână : Când o să vină momentul o să naști și tu. ii zice Ceciliei în gând.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 16, 2018 10:35 pm

Cecilia Da aprobativ din cap și se așează cu Akame pe o canapea. Știa ca fetița ei n-o sa vrea sa fie singura cu Klaus deocamdată. Um, da, se potrivește. Ragnar rămâne. îi răspunde. Din păcate pentru ei, o asistenta vine sa ia copilul sa îl duca în sala aia în care se duc nou-născuții pentru a fi supravegheați și protejați primele 24 de ore, așa ca femeia îl ia pe Ragnar și pleacă cu el. O alta asistenta vine cu formulare de înscriere a copilului, sa își scrie părinții numele. Celia completează prima. Deși nu il considera pe Klaus încă tata, trebuie și el sa facă la fel.

Last edited by Dede on Mon Jun 04, 2018 2:11 pm; edited 2 times in total
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 16, 2018 10:47 pm

Eee, s-o fi comportat Klaus foarte nașpa, dar tot tatăl biologic e al lui Ragnar. Klaus se așează pe scaun și o ține pe Celia de mână după ce completează totul. Iar ca să arate că ține la ea, îi pune un inel de logodnă ( nu de căsătorie , nu încă! ) Asta e promisiunea mea că nu o să te mai las. Totuși, dacă nu vrei poți să-l dai jos acum. și îi pupă mâna. Da, după timpul ăsta Klaus e și el mai afectuos cu Celia și ceva mai romantic.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 17, 2018 2:42 am

Asta chiar o surprinde și îi răsare un mic zâmbet. Chiar sper sa te ții de promisiunea asta. îi spune încet și decide sa păstreze inelul. Îi plăcea cum arăta și mai ales ca i-l dăduse nesilit de nimeni. Cecilia e și ea surprinsa, dar cum copilul nu mai e, poate pleca cu Akame din sală. Serena când vede ca o asistenta pleacă cu nepoțelul ei, răsufla lung. Mnah, îl văd când îl aduce acasă mai bine. și dispare de acolo.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 17, 2018 5:50 am

Astfel Klaus îi zâmbește și o lasă să se odihnească nițel. Să nu o obosească prea tare. Dacă e vedem și noi copilul când îl duce Celia acasă.Că acum mi-e foame. spune motanul în timp ce căsca.Jimin în schimb trece pe lângă bruneți. Well, de data asta am aceeași părere ca Izaya.Am plecat și eu.Dacă mai aveți nevoie de ajutor când vine vorba doar de vampiri să mă sunați sau să-mi lăsați un mesaj, nu să vă băgați ca intrușii la mine în dormitor. Ciao. și se teleportează și el. Mai bine rămânem aici până pleacă Celia.Tot n-am încredere în Klaus. îi zice de pe hol surorii sale.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 17, 2018 9:10 am

Deci adulții pleacă, rămânând doar gemenele și noii logodiți. Cecilia e și ea de aceeași părere cu sora ei. Dar o asistenta vine la ele sa le anunțe Mă scuzați, domnișoara o sa stea cel puțin o zi în spital pentru a o monitoriza și a ne asigura ca se recuperează în mod sigur. Deci, dacă vreți, puteți pleca. și așa se adresează și lui Klaus. Celia nu ținea pe nimeni acolo fortat cu ea. Mă descurc, sa știți.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 17, 2018 9:20 am

Eu rămân. spune pe un ton destul de clar. Că încă se simte prost că a lăsat-o pe Celia singură în timpul sarcinii, măcar să îi fie alături acum. Akame oftează: Măcar a venit spre deosebire de Levi care nu și-a luat liber nici măcar de ziua nașterii nepotului lui...Să-i lăsăm singuri, chiar dacă nu-mi place asta. și o strânge pe Cecilia de mână. Că da, spre deosebire de Levi, Klaus e doar un copil. Șatenul are azi o conferință importantă pentru cariera lui și nu a putut să lipsească.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 17, 2018 9:36 am

Astfel pleacă și gemenele. Celiei acum îi era somn, așa ca îi zice și ea: Nu mă supăr dacă vrei sa pleci. Eu am nevoie de odihna. Încă nu știa cum sa se comporte cu el ca sa fie potrivit, așa ca deocamdată încerca să nu îi bage pe gat prea multe responsabilități și sa nu îl țina cu forța undeva.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 17, 2018 9:40 am

Dacă se întâmplă ceva plec.Dar vreau să stau cu tine acum când ești mai slabă ca să am grijă de tine. Măcar acum.. și se întinde. Iar dacă vrei să fii singură pot pleca. și se uită la ea în ochi.E mult mai implicat acum de când ea a născut.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 17, 2018 10:07 am

Măcar acum. Brunetica decide ca n-o deranjeaza prezenta lui si îi zice sa ramana. Totuşi, închide ochii după şi dă să adoarma.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 71 of 100 Previous  1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case