Kanie Mansion
2 posters
Page 85 of 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100
Re: Kanie Mansion
Să avem grijă de ea acum. Asta e tot ce contează. Viitorul nu îl cunoaștem, așa că nu trebuie să ne facem alte planuri. Cel puțin nu acum. spune Eden mai serios acum. Vrei să-ți aduc ceva dragă? Că te-a obosit la maxim nașterea. și se întoarce cu fața la argintie. Medicul cum trebuia să pună copilul în pătuțul lui special, vorbește cu Eden și îi predă fetița. Știe și el că Julietta nu poate pleca, dar asta nu înseamnă să n-aibă grijă de ea.
Sunt bine. Mersi. răspunde și îl mangaie ușor pe obraz. N-avea rost sa fie negativiști acum. Tot ce își dorea era sa meargă cu familia ei în noua casa și sa crească fetița fericiți.
Dede- Admin
Astfel Eden profită de timpul rămas și se apropie ziua în care trebuie să plece în ceruri. Momentan nu știe ce să îi zică Juliettei, așa că se duce la Raven să ii ceară sfatul. Ii povestește tot, cu toate detaliile. Mi-am dat cuvântul și nu o să rup promisiunea făcută. Dar cum o să știu dacă Julietta și copila sunt bine?
Raven ascultă atent toată povestea, apoi trage o concluzie: Ai fost un tată foarte bun acum. N-ai de ales decât să pleci. După asta, o să vorbesc cu Shirley să o aducem la cineva acasă pe Julietta şi copilă ca să ştim că sunt protejate. Asta, sau le oferi ceva în care ai încredere. Sigur din Rai, cel puţin primele luni, nu o să ai timp şi nici nu o să ţi se permită să vii pe Pământ. Shirley are pisica ca animal protector în multe universuri. Cu magia, ai putea face şi tu ceva. Şi îi conectezi sufletul cu al tău, ca atunci când le simţi lipsa sau păţesc ceva, să poţi vedea prin ochii lui şi controla situaţia. vine deci cu idei.
Dede- Admin
Eto... Aș încerca asta. Ar fi indicat ca Julietta să stea pe lângă părinții ei că-s de încredere. Iar în caz de bătaie se implică mama... și oftează. O să-i zic eu că plec. Trebuie să știe,de la mine. și se îmbărbătează puțin.
O sa o supraveghem. Mult succes ție. și cu asta îl teleporteaza pe Eden de la ea de acasă înapoi la casa lui. Julietta era pe un balansoar la intrarea în casa, alaptand fetița.
Dede- Admin
Astfel Eden își ia inima în dinți și expiră. Se duce la Julietta și le pupă pe ambele fete. Dragă, trebuie să vorbim ceva serios.
Tonul lui o face pe mămică puţin îngrijorată. O ţine pe fetiţă la pieptul ei, să se hrănească în linişte, că oricum nu o privea pe ea evenimentul acesta. Poţi să-mi spui orice, Eden. îi răspunde mai încet, privindu-l într-un mod serios. Simţea că n-o să fie o veste bună.
Dede- Admin
Well, prețul aripilor mele și a sănătății tale și a lui Raven e ca eu să devin un soldat al raiului. Am putut să conving îngerii să stau cu voi până să naști și să se facă fetița mai mare. Dar urmează să plec curând. Mi-au apărut îngerii în vis când am primit aripile și de atunci am știut că nu pot sta mult cu voi, din păcate. și oftează lung. Voi încerca să vin cât de des pot ca să aibă și fetița asta parte de un tată. și îi mângâie capul copilului mic, având un zâmbet mai amar așa.
Când aude asta, argintia parcă împietreşte. Îi se pune un nod în gât şi începe să lăcrimeze. Adică s-a chinuit atâta cu sarcina şi naşterea, era acum fericită şi cei din ceruri i-l iau pe Eden? Îşi apleacă repede faţa şi încearcă să-şi şteargă lacrimile cu podul palmei. Şi...Când pleci? Copila simte că ceva nu e bine în atmosferă şi se opreşte din supt, începând să dea din mâini şi picioare.
Dede- Admin
Page 85 of 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100