Kanie Mansion
2 posters
Page 84 of 100 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eden simte ca ceva nu e in regulă și vorbește cu medicii. Astfel în timpul operației o lumină albă strălucește din palma lui și o pune deasupra burții. Scopul e de a ii vindeca sângerarea și de a atrage copilul cu energia lui, să se zbată mai mult.
Dar legile naturii se luptă împotriva celor doi şi pruncului, astfel că Julietta sângerează tot mai tare. În ritmul ăsta, soţia dumneavoastră o să moară când naşte copilul, domnule. îi spune încet lui Eden. Celia aude şi vrea să ajute şi ea. Îl lasă pe Leo la mama ei şi merge acolo. Poate magia ta, Eden-kun, şi sângele meu o să o ajute pe Julietta să se regenereze şi o să-i dea putere. îi spune calmă şi muşcă încheietura, apoi îi dă fetei să bea.
Dede- Admin
Să fie cum zici tu...Vreau doar să am o familie fericită. spune brunetul rămânând calm pe exterior, chiar dacă în interior e foarte afectat de tot ce îi se întâmplă Juliettei. Totuși nu poate lăsa să arate așa, Eden astfel își crește energia și trimite mai multă în burta ei.
Pana la urma, după vreo 5 minute, argintia se calmează și nu mai are nevoie de sânge. Rana ei se închide, copilul se așează cu capul înainte, satul de energia pe care a primit-o și Julietta o naște pe Raven fără alte complicații. Ca orice bebeluș, începe sa plângă la început, emanând și o aura neagra în jurul ei, inofensiva totuși. Femeile familiei sunt primele care simt asta și se uita unele la celelalte, dar doar întrebătoare, nu panicate. La cata energie a dat familia asta pruncului, ar fi bine sa o supravegheați pana la 18 ani. O sa fie instabila. îi sfătuiește Raven cea mare pe toți când intra în camera și vede fetița din brațele Juliettei. Acum argintia e o mămica în viața care se poate bucura de formarea unei familii cu barbatul pe care îl iubește. Raven Jr nu plânge mult ca deja se cuminteste în brațele mamei.
Dede- Admin
Eden plânge de fericire și o pupă pe obraz pe noua mămică. Sunteți în viață cu toții. Acum ne putem bucura de familie. Cei de pe hol sunt curioși și ei de noul membru al familiei. Dar așteaptă până când doctorul le va da voie
De data aceasta, pana sa ia copilul asistentele, medicul îi lasă și pe restul rudelor de afară sa intre. Julietta era obosita dar și foarte fericita. Îl ia pe Eden de mana și îsi privește copilul cu lacrimi în ochi. Am reușit însfarsit.
Dede- Admin
Eden privește totul cu un zâmbet de fericire și lacrimi de tristețe. Are in sfârșit familia lui alături de femeia pe care o iubește, dar știe că nu va dura mult timp și asta îl doare pe interior. Astfel, o strânge de mână și mângâie copilul cu dragoste. Mă bucur că măcar ei au parte de o familie normală. Nu cum ai făcut tu, Papa. și se uită fericită la noua nepoțică. Izaya strâmbă din nas. Eu măcar am venit la nașterile voastre. Nu că Levi sau ălalalt
Julietta i-o da pe Raven și lui Eden. Fetița e curioasa și începe sa îl pipăie. E destul de cuminte, sau mai degrabă serioasa. Toți se bucura pentru ei și îi felicita. După ce stau puțin acolo, hotărăsc sa plece. Shirley îl ia pe Izaya acasă, gemenele pleacă cu Celia și Leo și mai rămâne Raven, care îi privește dintr-un colț.
Dede- Admin
Eden se bucură de micuța lor copilă și se joacă cu ea. Se vede pe fața lui că e potrivit ca tată. Vrei să o ții și tu în brațe? Că ești o persoană importantă pentru noi. Ai fost mentorul care ne-a ținut de veghe. îi spune brunetul în timp ce se întoarce cu fața spre movalie.
Nu e nevoie. se scuza calm și îi privește lung. Se bucura de imagine, pe moment, pentru ca știa ca Eden nu a primit aripile pe degeaba și nu o sa dureze mult fericirea lor. Acum ca v-ați reîntors în oraș și aveți o familie, Shirley m-a pus la dispoziție o casa normala, la marginea orașului, mobilata și cu o camera pentru bebe lângă dormitorul vostru. Știm ca Eden nu vrea totul pe tava, așa ca nu am exagerat cu ea. Dacă va măriți familia, o sa va trebuiască alta. le explica și le da o cheie la care era atașat un ecuson cu adresa. La cât de grea a fost sarcina asta, nu sunt sigura ca m-as mai risca... comentează după Julietta. Amândoi vor o familie mare, dar nu în conditiile în care sănătatea mamei e mereu pusă sub un risc mare. Acum îi era frica de alte sarcini. Încă e devreme sa vorbim despre asta, dar voi știți mai bine. iar cu asta Raven dispare.
Dede- Admin
Page 84 of 100 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100