Kanie Mansion
2 posters
Page 90 of 100 • 1 ... 46 ... 89, 90, 91 ... 95 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eden era prins în peisaj. Îi place simplitatea și pacea de aici, totul arată atât de natural încât și-ar fi dorit să se mute cu Julietta și Raven aici. Dar nu se poate. Astfel Eden se uită împrejur și observă și alte persoane. Aici trăiesc și alte suflete nu? întreabă brunetul curios.
Sufletele primite în Rai trăiesc înafara cetăţii, într-un aşa-zis oraş. Aici sunt doar luptătorii. îi răspunde apoi pe un ton calm. Cum îngerii nu au voie în castel, sufletele oamenilor nu au voie în cetate. Însă comunitatea şi oraşul sunt mari, având tot ce le trebuie pentru un trai paşnic pe vecie. Ajung în faţa noii locuinţe a lui Eden şi se opresc la uşă. Dacă mai vrei, putem să-ţi arătăm locurile azi. Însă să ţi minte că aici o să stai de acum.
Dede- Admin
Am înțeles. Având în vedere că suntem în rai și practic sunt o ființă celestă, o să mai am parte de nevoia de hrană și cele fiziologice? întreabă normal în timp ce se uită mai atent la noua lui locuință.
Nu. Odată ajuns în ceruri, nu mai ai nevoile acestea. Eşti o divinitate, nu un om cu acea construcţie. explică şi intră cu Eden în casă. Era simplă, nu prea mare, cu etaj, cu două camere şi o baie la etaj, cu bucătărie, mini-baie şi living-room la parter.
Dede- Admin
Eden se uită împrejur. Într-un fel ii e bine că noua lui casă nu e prea mare ca să nu se simtă singur. Ok. Iar eu când încep să mă transform într-un înger complet? și se întoarce cu fața la înger.
Odată cu antrenamentele, bineînțeles. În antrenamente o sa înveți mai multe lucruri despre noile puteri și despre ce înseamnă sa fii înger cu adevărat. Răutatea ta trebuie sa scadă foarte mult, pentru ca noi, îngerii, suntem creaturi pure. iar îngerii stau în picioare in casa, în fata ușii.
Dede- Admin
Știți că mama e un om nu tocmai normal iar bunicii mei sunt niște demoni,nu? O să am o urmă de răutate mereu, chiar dacă sunt diferit față de ei. răspunde brunetul sincer și îi invită înăuntru, că nu e ok să stea doar acolo. Eden de-a lungul timpului s-a autoanalizat și știe că nu e cea mai pură persoană. Dar în schimb e bine educat și disciplinat.
Îți știm arborele genealogic, Eden-kun. Însă, din toată familia, tu ai cea mai mare afinitate spre bine. Știm ca nu o sa scapi de tot răul, însă scopul nostru este sa te ajutam sa îl diminuezi cât mai mult. Continua sa îi explice și intra în livingroom.
Dede- Admin
Am înțeles. Totuși mă mir de ce am fost ales și nu Julietta. Ea nu e strâns legată de partea rea a familiei, e puternică și consider că e mai pură ca mine la suflet. se întreabă mai mult pentru el. Că are să ii întrebe pe îngeri mai multe chestii.
Cred ca îți amintești și tu comportamentul ei puternic și autoritar de dinainte. Când conducea ea elevii scolii de eroi, nu era tocmai cea mai inocenta. Tu, însă, ai fost mereu bun. Nu ai vrut sa folosești puterea decât pentru a-i apara pe ceilalți. și cu asta îngerul nu vrea sa intre în detalii, pentru ca nu e frumos sa bârfești de rău oamenii.
Dede- Admin
Page 90 of 100 • 1 ... 46 ... 89, 90, 91 ... 95 ... 100