Kanie Mansion
2 posters
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
Am avut o discuție mai lungă și sinceră cu mătușa ta și mi-am dat seama că m-am bătut aiurea cu morile de vânt în tot acest timp și riscam să te pierd. Îmi pare rău că te-am neglijat, Celia. Sper să mă ierți. și o privește în ochi. Da, corpul ei i-au făcut deja penisul să se scoală , dar discuția era prea serioasă ca să facă ceva acum.
Ea cască ochii, mirată de ce aude şi zâmbeşte involuntar. Şi ce vrea să însemne asta? Că o să îmi acorzi mai multă atenţie?Mie mi-e frică că eşti orbit de antrenamente... spune totuşi pe un ton serios. Trebuiau să lămurească toate lucrurile.
Dede- Admin
Vreau să stau mai mult cu tine. De antrenat o să o fac cu sora mea să evoluez natural. Dar nu o să te mai las baltă de acum. și zâmbește și o ia de mână și se apropie de ea.
Celia îl crede pe cuvânt şi se apropie şi ea de el. Dă-l dracu de duş. Îşi duce mâinile după gâtul lui şi îl sărută scurt. Mersi.
Dede- Admin
Ia zi dragă, facem un sex de împăcare? și duce palmele la fundul ei. Da, era un moment emoționant, dar hei. Baia asta e specială, ia legat pe Akame și Cecilia și acum ia împăcat pe Celia cu Klaus.
Ea chicoteşte şi îl trage repede înauntrul cabinei. Cum să-ţi rezist? întreabă mai mult retoric şi începe să-l dezbrace.
Dede- Admin
Klaus deja își scoate ghearele și ii zgârie fundul când o strânge acolo. O sărută pe gât și o mușcă în același timp.
Când băiatul e gol şi hainele sunt aruncate pe podea mai încolo, dă drumul la duş la apă caldă şi îşi duce şi ea mâna la penisul lui, începând să-l maseze.
Dede- Admin
Pulsul penisului creste cu cât strânge ea acolo. Sărutările de la gât merg pe piept și o mușcă și acolo. Ii bagă un deget în fund și o masează.
Ea începe să se excite şi îşi arcuieşte spatele. Klaus-sama, vreau să mă abuzezi toată noaptea. zice deja în starea aia de euforie în care de la o vreme ajunge foarte repede când e cu el.
Dede- Admin
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100