Kanie Mansion
2 posters
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Klaus se ridică în picioare și se uită în jos, voia să se calmeze. Nu o să te lovesc și nici o să te înjur. Dar te rog să faci avort.Nu poți să faci un copil fără acceptul meu. Avem 20 de ani și n-avem timp să creștem prunci. Ce te-a făcut să rămâi însărcinată atât de devreme? îi spune sincer, pe un ton mai rece așa, dar fără să o privească.
Ea se uită la băiat şi înghite în sec. Ţi-am zis că îmi doresc şi eu un copil. Îl putem creşte cu ajutorul părinţilor. Nu am fi primii din familie şi nici ultimii care au făcut copii de la vârste fragede. continuă să-i explice. Nu voia să intre în subiectul cu avort.
Dede- Admin
Nu am de gând să renunț la viitorul meu din cauza inconștienței tale. Ori eu, ori copilul. Tu alegi, dar dacă nu alegi avortul ne despărțim. și se întoarce la ea având un ton foarte rece. Da, Klaus ține mult la ce vrea să devină decât să facă o familie la vârsta asta.
Acum chiar se supără şi ea şi se ridică în picioare. Klaus, nu o să avortez! Suntem împreună de atâţia ani... nu credeam că o să îţi fie aşa uşor să mă laşi. Ceciliei nu îi place unde se duce conversaţia şi îi face semn lui Akame că în curând vrea să meargă acolo.
Dede- Admin
Da, suntem împreună din copilărie.Dar de ce ai graba asta pentru familie?!? În loc să ne distrăm împreună te apucă pe tine gândurile astea tâmpite cu nașterea de copii. Cine te crezi să faci un lucru așa de serios fără acceptul meu?! și acum el e cel supărat. Akame ii face semn să mai stea, să vadă mai mult.
Ce vrea să însemne întrebarea asta? Adică eu nu pot face nimic fără acceptul tău? Sunt inaptă? Am vrut un copil şi o să duc sarcina până la capăt, fie că îţi convine, fie că nu! şi acum ridică şi ea tonul. Nu era prea bine pentru copil sau pentru sentimentele ei, dar era datoare cu conversaţia asta.
Dede- Admin
Faci ce vrei cu viața ta cât timp nu mi-o afectează pe a mea. și ridică și el tonul. Își strânge pumnul tare cu direcția burții ei. Akame îl citește imediat și se teleportează în spatele lui și ii duce ambele brațe la spate. Zi ce vrei, dar nu te atinge de copil.
ii spune pe un ton amenințător.
ii spune pe un ton amenințător.
Last edited by Danu on Fri Apr 13, 2018 12:53 am; edited 1 time in total
Celia mai că rămâne înmărmurită. Chiar ai fi dat în mine din răutate după atâta timp? Mi-ai fi ruinat sarcina pe care am ales-o? şi cum scriitoarea este o Drama Queen, nu se poate abţine să nu zică că Celia începe să lăcrimeze. Cecilia se teleportează şi ea acolo, între Klaus şi fetiţa ei. Asta e incredibil. Cum să îţi permiţi să dai în aşa zisa ta iubită din copilărie?! Te-au crescut Jimin cu Serena sau te-au lăsat de capul tău?
Dede- Admin
Nu răspund la șantajul tău emoțional,
Celia. și o privește rece. Se eliberează și ii zice și Ceciliei. Iar tu nu mai comenta de părinții mei. Mai bine ți-ai învăța fata să nu mai facă gesturi dinastea de căcat doar ca să mă țină legat de ea. Nu-s un curvar să mi-o trag cu mai multe pe ascuns și nici nu îmi doresc copii de la vârsta asta. și ii zice Ceciliei cu ură. Nu mai avem ce discuta. Ori eu,
ori copilul. Pa. și se teleportează acasă direct.
Celia. și o privește rece. Se eliberează și ii zice și Ceciliei. Iar tu nu mai comenta de părinții mei. Mai bine ți-ai învăța fata să nu mai facă gesturi dinastea de căcat doar ca să mă țină legat de ea. Nu-s un curvar să mi-o trag cu mai multe pe ascuns și nici nu îmi doresc copii de la vârsta asta. și ii zice Ceciliei cu ură. Nu mai avem ce discuta. Ori eu,
ori copilul. Pa. și se teleportează acasă direct.
Nu era nici un şantaj emoţional, ci Celia chiar începe să plângă şi îşi pierde speranţa. Se pune înapoi pe bancă, cu coatele pe picioarele şi palmele la ochii. Dar nu vreau să-l pierd pe Klaus... se plânge acolo. Cecilia oftează şi se pune lângă ea. Eu mă duc peste Jimin. Nu pot lăsa lucrurile aşa. îi zice în gând lui Akame. Deja se gândea la ambele familii strânse, spunându-şi părerea despre sarcina asta a Celiei, dar probabil era prea exagerat şi hilar.
Dede- Admin
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100