Kanie Mansion
2 posters
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cred că supărarea ta de mai devreme le-a atras. Damian nu avea de ales decât să-și invoce pistoul. Acesta apare în mâna lui și împușcă fiecare cioară din copac. Acum ești bine.
Ciorile se dezintegrează ca o magie ce e anulata și dispar. În același timp, se calmează și Raven. Mersi.
Dede- Admin
Fata oftează și se uita împrejur dacă a mai rămas vreo cioara. Inclusiv cea moarta din bucătărie se evapora. Mă gândeam sa aștept pana ajung acasă, sa vorbesc cu Shirley-san și Raven-san.
Dede- Admin
Dacă așa crezi, așa procedăm. Dar dacă o să se întâmple ceva mai rău o să îi zic lui Sensei.
Ea ridica apoi din umeri și răsufla când nu mai vede nici o cioara. O sa vedem. Nu as vrea sa îi cer ei ajutorul.
Dede- Admin
Faci cum crezi. și după își ia o mică distanță de ea. Eu merg să mă încălzesc și să alerg ușor pe aici. Dacă se întâmplă ceva cere ajutorul. și astfel Damian o lasă pe Raven în pace acum că nu mai e în pericol.
Fata a apreciat ajutorul lui, dar încă era supărată pe ce a făcut Damian și nu știa dacă sa se mai încreadă în el. Merge înapoi la cabana, sa vadă ce face surioara ei. Pe drum Da de Lolo, dar doar se uita urat la ea și pleacă. Hope era treaza, dar lenevea în pat. Simte energia negativa a surorii ei și o ia la întrebări.
Dede- Admin
Damian merge și el în cabană și dă și el de Lolo. Chiar te-a apucat și pe tine să o superi... și oftează.
Care e problema? Știai ca nu le plac pe surori. spune ușor confuza și oftează.
Dede- Admin
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100