Kanie Mansion
2 posters
Page 15 of 100 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 57 ... 100
Re: Kanie Mansion
N-am idee. și ridică din umeri. Nu am stat să număr fiecare victimă. Nu ii vad rostul. și face pluta ca să fie relaxat
Eu nu am omorât nici unul. răspunde neutru. Însă le-am rupt mâinile tuturor pe care i-am prins. Sa sufere. și zâmbește ușor sadic în timp ce își da cu apa pe par într-un mod foarte pașnic.
Dede- Admin
Cu siguranta mai romantic decât o sa poți fi tu vreodată. si își ia parul din spate și îl pune peste umeri, astfel ca acoperă sânii. Ți-ai uitat iubita pe acolo, apropo. zice referindu-se la Celia.
Dede- Admin
Nu e iubita mea. În plus ea a fost cu cei din grupa ei. și spune adevărul, ar fi vrut să stea cu Celia, dar au fost în grupe diferite.
Aa... Atunci Shirley e iubita? și îl privește curios. Vrea sa îl enerveze puțin.
Dede- Admin
Nu. Eram doar curioasa de evenimente. Deci doar te futi cu ele.. Ce frumos. răspunde neutru. Se făcea târziu și cam toți lupii plecau acum înapoi la cabane.
Dede- Admin
Putin imoral, dar ești încă copil, nu ma aștept la prea multe. îl înțeapă puțin. Cat timp nu le obligi, bănuiesc ca e ok. și asa mai domolește situația. Iese și ea din apa și își scoarce parul. E plin de băieți nasoli în școala asta. Păcat de fete. spune la sfârșit și ofteaza. Vede și hainele ei, caci erau aproape de locul din care au plecat prima oara, doar ca ea era uda și încă nu le îmbracă.
Dede- Admin
Page 15 of 100 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 57 ... 100