Kanie Mansion
2 posters
Page 57 of 100 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100
Re: Kanie Mansion
Haide Ceci să stai cu noi. E de ajuns pentru tine azi. și o strânge ușor de umăr, să o încurajeze. Vrei niște apă sau ceva?
După ce iese pe geam, închide și lasă totul în regula. Se depărtează de cabana cu cei doi. Nu vreau nimic. Decât sa îl umilesc și sa stric reputația lui și profesoarelor. răspunde foarte clar. Cecilia e mai prostuță, dar și foarte răzbunătoare. Nu vreau sa rămân fără partener la bal, asa ca nu o sa ii spun nimic. O sa ii arat ca dintre toate eu eram cea mai buna varianta, el o sa îmi asigure titlul de Miss și popularitate în liceu, iar eu o sa îl răsplătesc cu filmări la bal ca să știe și cei mai noi copii de el. iar acum se încrunta. Pai nu te pui cu lupii la tupeu, tati.
Dede- Admin
Așa te vreau. și chicotește. Va trebui să vină și seniorii. Facem un mic antrenament? și vrea să mai schimbe atmosfera. Și așa era prea încărcată.
Dacă ne pun ei, da. Dacă nu, as prefera sa fiu singura. Sora ei o ia de mana și zâmbește. Lasă. E plina balta de peste. Dar Ceci se uita urat. Poate sa dea pe afara de peste. E vorba ca m-a jucat pe degete și m-a jignit prin ce a făcut. răspunde urâcios. Nu o sa treacă ușor peste asta.
Dede- Admin
Brunetica ale de aceeași părere asa ca inventează o scuza și o lasă pe Ceci sa meargă singura. Aceasta se duce în pădure, ca nu e nici dracu pe acolo. Off.. Cred ca o sa fie doua săptămâni grele..
Dede- Admin
Damian o ia în brațe și stă aproape de ea. Mie îmi zici? Din cauza dramelor asta noi nu am mai fost așa apropiați.. și o pipăie ușor.
Well, Celia nu a uitat ca ii place de Klaus mai nou, dar pana ajunge sa se apropie de el... E drum lung. Asa ca, deocamdată nu o deranjează sa o facă ocazional cu Damian. E cam evident aici, în mijlocul cabanelor. spune încet și pune mâinile peste ale lui. În timpul asta, Shirley bea un ceai pe balcon cu toți profesorii, inclusiv Klaus. Abia aștept sa se termine sezonul de împerechere, sa nu mai vad asa ceva. zice neutru in timp ce se uita la cei doi boboci.
Dede- Admin
Ai un loc mai bun? întreabă curios, da, avea chef de joacă puțin. E ceva normal pentru ei. răspunde Klaus neutru, nu îl interesa prea mult capitolul ăsta
E animalic. continua Shirley. Fratele ei avea tot dreptul sa futa ce vrea, ca ea e într-o relație, însă ei în mod general nu ii place sa vadă copii excitati la fiecare colț. In pădure, in cabana.. spune cele doua cele mai evidente răspunsuri.
Dede- Admin
Page 57 of 100 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100